Íme az első képek a tinisztár szexvideójából
Bevállalós fotók
A 23 éves sorozatsztár amatőr pornóját már árulják, a videón pedig állítólag az is látható, ahogy a lábával kényezteti pasiját!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány hete kerültek nyilvánosságra Rihanna amatőr pucér fotói, a közelmúltban pedig egy szexvideó is kiszivárgott, amelyen állítólag szintén a 21 éves énekesnő látható szex közben.

A legfrissebb hírek szerint azóta már egy újabb házi szexvideót tekinthetnek majd meg az érdeklődök, méghozzá Leighton Meesterét, akit a hazai nézők a Pletykafészek című népszerű sorozatból ismerhetnek.

A felvételt egy sztárok erotikus képeivel és videóival foglalkozó honlap azonnal árulni kezdte, a TMZ nevezetű sztárblog pedig rögtön el is kezdte a tárgyalást az amatőr pornó forgalmazása kapcsán.

Mindent testrészét bevetette

A celeb-hotline.com bizonyítékképpen közzétett néhány provokatív képkockát a felvételből, amelyeken Meester pucéran látható.

A képeken bárki szemügyre veheti a 23 éves sorozatsztár formás melleit is, de a szalagon állítólag az is látható, amint Meester a lábaival kényezteti akkori pasiját!

Az ifjú színésznő szóvivője egyelőre nem kommentálta az esetet, de elképzelhető, hogy megint szándékos hírnévnöveléssel állunk szemben.

Egy-egy ilyen intim témájú házi felvétellel ugyanis bárki könnyedén nagy hírnévre tehet szert a showbiznisz világában, elég csak Kim Kardashianra vagy az elmúlt évek legfelkapottabb házi szexvideók szereplőire gondolnunk.

Ezt is szeretjük