17 színésznő, 34 gyönyörű ruha az Oscar-gálákról
Nézd meg, mit viseltek a sztárok 2000 és 2014 között.

Dia

 	Halle Berry 	A színésznő legmerészebb Oscar-ruhája volt a 2002-es, átlátszó felsőrészű, burgundivörös Elie Saab estélyi. 2011-ben pedig egy pezsgőszín Marchesa darabot viselt.

Halle Berry

A színésznő legmerészebb Oscar-ruhája volt a 2002-es, átlátszó felsőrészű, burgundivörös Elie Saab estélyi. 2011-ben pedig egy pezsgőszín Marchesa darabot viselt.

Dia

 	Angelina Jolie 	2004-ben a színésznő egy fehér, selyem Marc Bouwer dresszben bűvölte el a fotósokat, 2012-ben viszont a mély combkivágással rendelkező, fekete Versace ruhájában keltett feltűnést, lábvillantós pózát ezt követően számos helyen kifugárázták és persze rengetegen utánozták.

Angelina Jolie

2004-ben a színésznő egy fehér, selyem Marc Bouwer dresszben bűvölte el a fotósokat, 2012-ben viszont a mély combkivágással rendelkező, fekete Versace ruhájában keltett feltűnést, lábvillantós pózát ezt követően számos helyen kifugárázták és persze rengetegen utánozták.

Dia

 	Cameron Diaz 	A színésznő 2010-ben egy Oscar de la Renta gyöngyös ruhában bűvölte el a gála közönségét, két évvel később pedig egy gyönyörű, pánt nélküli Gucci-dresszt húzott a díjkiosztóra.

Cameron Diaz

A színésznő 2010-ben egy Oscar de la Renta gyöngyös ruhában bűvölte el a gála közönségét, két évvel később pedig egy gyönyörű, pánt nélküli Gucci-dresszt húzott a díjkiosztóra.

Dia

 	Anne Hathaway 	2009-ben az akkor 27 éves Anne Hathaway egy testhezálló Armani Prive estélyiben volt a gála hercegnője. 2014-ben már egy merészebb szett mellett döntött, a fekete-ezüst ruha a Gucci kollekciójának egy darabja.

Anne Hathaway

2009-ben az akkor 27 éves Anne Hathaway egy testhezálló Armani Prive estélyiben volt a gála hercegnője. 2014-ben már egy merészebb szett mellett döntött, a fekete-ezüst ruha a Gucci kollekciójának egy darabja.

Dia

 	Charlize Theron 	2004-ben egy ezüstszínű Gucci ruhában mutatta meg tökéletes alakját a színésznő, 10 évvel később pedig egy látványos dekoltázs-megoldású Dior estélyiben lépett az Oscar vörös szőnyegére.

Charlize Theron

2004-ben egy ezüstszínű Gucci ruhában mutatta meg tökéletes alakját a színésznő, 10 évvel később pedig egy látványos dekoltázs-megoldású Dior estélyiben lépett az Oscar vörös szőnyegére.

Dia

 	Cate Blanchett 	Cate Blanchett 2005-ben egy élénksárga Valentino dresszben volt a vörös szőnyeg királynője, 2014-ben viszont nem csak gyönyörű volt, de övé volt az Oscar legdrágább szerelése: Armani Privé estélyije 100 ezer dollárba került, de emellett Chopard fülbevalót, karkötőt és gyűrűt viselt, melyek együttes értéke 18 millió dollárra rúgott.

Cate Blanchett

Cate Blanchett 2005-ben egy élénksárga Valentino dresszben volt a vörös szőnyeg királynője, 2014-ben viszont nem csak gyönyörű volt, de övé volt az Oscar legdrágább szerelése: Armani Privé estélyije 100 ezer dollárba került, de emellett Chopard fülbevalót, karkötőt és gyűrűt viselt, melyek együttes értéke 18 millió dollárra rúgott.

Dia

 	Julia Roberts 	A színésznő láthatóan kedveli a feketét és a Valentino divatház darabjait is: 2001-ben és 2014-ben is tőlük választott estélyit.

Julia Roberts

A színésznő láthatóan kedveli a feketét és a Valentino divatház darabjait is: 2001-ben és 2014-ben is tőlük választott estélyit.

Dia

 	Jennifer Aniston 	2009-ben Jennifer Aniston szintén az ezüstre szavazott, Valentino ruhájában olyan volt, mint egy hercegnő. 2013-ban viszont egy élénkvörös Valentino Haute Couture darabban ragyogott a gálán.

Jennifer Aniston

2009-ben Jennifer Aniston szintén az ezüstre szavazott, Valentino ruhájában olyan volt, mint egy hercegnő. 2013-ban viszont egy élénkvörös Valentino Haute Couture darabban ragyogott a gálán.

Dia

 	Kate Hudson 	A bájos színésznő 2003-ban egy Versace ruhában tündökölt az Oscaron, 2014-ben pedig szintén a neves divatház biztosította a hófehér dresszt.

Kate Hudson

A bájos színésznő 2003-ban egy Versace ruhában tündökölt az Oscaron, 2014-ben pedig szintén a neves divatház biztosította a hófehér dresszt.

Dia

 	Kate Winslet 	2002-ben egy vörös Ben de Lisi estélyiben varázsolta el az Oscaron megjelenteket a színésznő, 2009-ben pedig az Yves Saint Laurent-től választotta az asszimetrikus vállú kék ruhát.

Kate Winslet

2002-ben egy vörös Ben de Lisi estélyiben varázsolta el az Oscaron megjelenteket a színésznő, 2009-ben pedig az Yves Saint Laurent-től választotta az asszimetrikus vállú kék ruhát.

Dia

 	Gwyneth Paltrow 	2011-ben Gwyneth Paltrow egy ezüst Calvin Klein dressz mellett döntött, egy évvel később pedig egy hófehér, különleges megoldásokat hozó Tom Ford ruhában volt a fotósok kedvence.

Gwyneth Paltrow

2011-ben Gwyneth Paltrow egy ezüst Calvin Klein dressz mellett döntött, egy évvel később pedig egy hófehér, különleges megoldásokat hozó Tom Ford ruhában volt a fotósok kedvence.

Dia

 	Sandra Bullock 	2010-ben a színésznő egy ezüst Marchesa ruhában jelent meg, négy évvel később egy tengerészkék, pánt nélküli Alexander McQueen dresszt választott.

Sandra Bullock

2010-ben a színésznő egy ezüst Marchesa ruhában jelent meg, négy évvel később egy tengerészkék, pánt nélküli Alexander McQueen dresszt választott.

Dia

 	Nicole Kidman 	Nicole Kidman 2007-ben vörös Balenciaga ruhát húzott a filmes díjkiosztóra, 2011-ben viszont egy fehér Christian Dior estélyi mellett döntött.

Nicole Kidman

Nicole Kidman 2007-ben vörös Balenciaga ruhát húzott a filmes díjkiosztóra, 2011-ben viszont egy fehér Christian Dior estélyi mellett döntött.

Dia

 	Penelope Cruz 	Penelope Cruz 2009-es ruhája a Vintage Pierre Balmain kollekciójának egy darabja volt, a kék színű Armani Pivé dresszt pedig 2012-ben viselte.

Penelope Cruz

Penelope Cruz 2009-es ruhája a Vintage Pierre Balmain kollekciójának egy darabja volt, a kék színű Armani Pivé dresszt pedig 2012-ben viselte.

Dia

 	Michelle Williams 	A szőke színésznő szereti a színeket: 2006-ban sárga Vera Wang ruhában keltett feltűnést, 2012-ben pedig piros, az ötvenes évek divatját idéző Louis Vuitton ruhában.

Michelle Williams

A szőke színésznő szereti a színeket: 2006-ban sárga Vera Wang ruhában keltett feltűnést, 2012-ben pedig piros, az ötvenes évek divatját idéző Louis Vuitton ruhában.

Dia

 	Salma Hayek 	2005-ben az alakját hangsúlyozó Prada ruhában lépett a vörös szőnyegre Salma Hayek, míg 2013-ban egy Alexander McQueen estélyit viselt.

Salma Hayek

2005-ben az alakját hangsúlyozó Prada ruhában lépett a vörös szőnyegre Salma Hayek, míg 2013-ban egy Alexander McQueen estélyit viselt.

Dia

 	Reese Witherspoon 	2006-ban a színésznő egy gyöngyökkel kirakott Vintage Christian Dior estélyiben csillogott, 2013-ban viszont egy kék Louis Vuitton ruhát vett fel a gálára.

Reese Witherspoon

2006-ban a színésznő egy gyöngyökkel kirakott Vintage Christian Dior estélyiben csillogott, 2013-ban viszont egy kék Louis Vuitton ruhát vett fel a gálára.

Ezt is szeretjük
Fotó: