2007 legszebb mellei
Képgalériával
Kicsi, nagy, közepes? Nem a méret a lényeg! Az In Touch Weekly magazin összeállította a szemet gyönyörködtető dekoltázsok listáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyertes

Az olvasók és szerkesztők szerint a legszebb melle jelenleg Scarlett Johanssonnak van. Scarlett Johansson soha nem volt a hollywoodi szépségideál tipikus megtestesítője, mégis minden férfi leborul a szőke lány lábai előtt. Telt keblei az igazi nőiességet jelzik, mind az életben, mind pedig filmjeiben.

Előkelő helyeken

Salma Hayek természetesen is gömbölyded formája már sokszor elvarázsolta a férfiakat.

A mexikói színésznő nemrégiben adott életet első gyermekének, és 45 éves üzletember kedvesével a legnagyobb boldogságban élik mindennapjaikat. Salma bevallása szerint a Jóistennek köszönheti kebleit, tizenévesen ugyanis nagy cicikért imádkozott. Úgy látszik, imája meghallgatásra talált.

Jessica Alba, a Sin City és a Fantasztikus Négyes gyönyörű sztárja nem rendelkezik óriási méretekkel. Ennek ellenére mellei irigylésre méltóan szépek. Ennek tanúja lehetsz, ha megnézed a Honey című táncos filmet, ahol Jessica kirakja nem túl nagy bájait. A férfiaknak a kisebb is tetszik, Jessica az év nője lett 2007-ben az FHM magazin amerikai kiadásának szavazásán.

Kis baba = nagy cici

Christina Aguilera hamarosan megszüli első gyermekét. Sokáig nem hozta nyilvánosságra, hogy várandós, de a sajtó már hamarabb kitalálta növekvő pociját látva. Christina cicijei is egyre nőnek, ami igazán szexivé teszi a dögös hangú énekesnőt, ahogyan ezt nemrégiben az amerikai Marie Claire címlapján is megcsodálhattuk.

Az egyik spice girl, Melanie B fél éve adott életet kislányának, akinek Eddie Murphy a papája. Az énekesnőnek nagyon jól állt a terhesség, egyébként is husis alkata még jobban kigömbölyödött és keblei is jól mutattak alakjához.

A lény című film hideg tekintetű szépsége, Natasha Henstridge ma már kétgyermekes családanya. A vékony színésznő második terhessége idején 10 kilót szedett magára, ami keblein is meglátszott.

További világbajnok mellek

Angelina Jolie, a lázadó szépség sokáig a világ egyik legszexibb színésznőjének számított. Széles csípője és telt keblei az igazi nő jelképei voltak. A Tomb Raiderben Lara Croftot alakító Jolie férfiak millióit ültette a mozivászon elé.

Hepatitisz betegsége miatt azonban már csak csont és bőr a színésznő. Halle Berry, Eva Mendez, Monica Belucci és Elizabeth Hurley is rajta van a legszebb cicik tízes listáján.

A legszebb szilikonos cicik

Ki más lehetne a legszebb műmellű sztár, mint Pamela Anderson! Sokáig óriási szilikonjairól volt híres, de egy-két éve kivetette a nagy párnákat, és csak jóval kisebbet rakatott a helyükre. Mindenki döntse el, hogy melyik változat a jobb.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Carmen Electra mellbősége is valószínűleg száz centi fölött van. Mindezt persze nem a természet rendezte így, hanem a plasztikai sebészek. Mégis gyönyörű kebleket hoztak létre az orvosok.

Ezt is szeretjük