Csontsovány sztárok

Képgalériával!

Annak ellenére, hogy ismét divatba jött a kerek, igazi női karakter, akadnak hírességek, akik plusz két kilótól komolyan bepánikolnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A divat nagyasszonya, Coco Chanel azt mondta, hogy egy nő soha nem lehet elég gazdag és elég vékony. A sztárok közül sajnos sokan ugyanígy gondolkodnak, kockára téve ezzel egészségüket és szépségüket.

Az ártatlan szőke szépség

A Charlie angyalai című filmben is szereplő tehetséges Cameron Diaz pályafutását modellként kezdte.

A kifutók világában pedig kötelező a csontsoványság. Ugyan Diaz kisasszony váltott a filmek világára, a koplalás maradt. Sokan tartják túl sportosnak.

Csevegő lányok

Victoria Beckham és többek között Eva Longoria is hivatalos volt egy Los Angeles-i hotelben megtartott vacsorára. Annak ellenére, hogy fenséges ételekkel pakolták meg az asztalokat, a két híresség csupán egy pohár fehérbort szürcsölgetett egész este. Az evés nem is szerepelt a terveik között.

Victoria Beckham első gyermeke születése után fogyott le annyira, hogy a sajtó elkezdett azon csámcsogni, hogy Mrs Beckham anorexiás lett. Azonban saját bevallása szerint nem beteg, csak néha elfelejt enni. A most újjáalakult Spice Girls turnéja miatt azonban híznia kell, különben nem fogja bírni a strapát.

A film kedvéért hízott

A Bridget Jones naplója című film főhősnője, Renée Zellweger több mint tíz kilót hízott a szerep kedvéért. Miután leforgatták a filmet, Renée visszatért eredeti életmódjához és étrendjéhez. Két hónap múlva már a Vogue magazin címlapján feszített. A fogyásban nem tudott megállni, az egykori gömbölyded sztár arca és teste összeaszott.

Miért zörög Ally McBeal?

A sorozatsztár Calista Flockhart 2000-ben annyira lefogyott, hogy az egyébként is soványka, madárcsontú hölgyből csontkollekció lett. 40 kilót nyomott, és 32-es ruhákat hordott. Szerelmének, Harrison Fordnak köszönhetően ma már ismét egészséges a színésznő, de még most sem hord sokkal nagyobb ruhákat.

A '90-es évek egyik legsikeresebb modellje

A cseh szépség, Eva Herzigova még most sem gyógyult ki a kóros soványsági mániából. Evát 1995-ben kérte fel a Wonderbra cég, hogy reklámozza az új push-up melltartókat. Ő azonban nem tudott megbarátkozni egészséges idomaival. Kifejezetten zavarta, hogy két lábon járó melltartóreklámnak tartják.

2002-ben rá sem lehetett ismerni a '90-es évek Marylinjére, ahogy korábban nevezték. Eva azóta rendbejött. Idén életet adott kisfiának, George-nak. Terhessége már egyáltalán nem zavarta, szívesen mutogatta gömbölyödő pocakját.

Lara Flynn Boyle gyógyíthatatlanul anorexiás

A Men in Black-ben és az Édeshármasban is játszó Lara kivívta magának Hollywood leghíresebb anorexiás színésznője címet. Jack Nicholson volt barátnője 168 centi és 45 kiló. A színésznő egyik barátja szerint Lara nem tudja feldolgozni, hogy Jack dobta őt, és a vigaszt az alkoholban keresi. Az alkoholban lévő kalóriák számát viszont éhezéssel kompenzálja.

Jött a baba, és stoppot mondott

Claudia Schiffer mindig is a karcsú, de nőies típust képviselte. 180 centijéhez 58 kilót nyomott.

Első gyermeke születése után pár kilót magára szedett, így a divattervező Karl Lagerfeld közölte vele, hogy ha a csúcson akar maradni, szabaduljon meg plusz kilóitól. Schiffer esztelen fogyókúrába kezdett, és leadott 11 kilót. Mikor Claudia újra teherbe esett, leállt a fogyókúrával, mert születendő gyermeke egészsége mindennél fontosabb lett számára.

Hollywood további vékonyka sztárjai

Keira Knightley-t sokan kritizálják alakja miatt, pedig a színésznő nem anorexiás, hanem ilyen az alkata, még ha sokan nem is hiszik el. Amy Winehouse mindent megtesz, hogy csont és bőr legyen, hiszen alkoholon és drogokon él.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nicole Richie felszedett magára egy keveset, mivel babát vár, de a hírek szerint nem lett sokkal felelősebb felnőtt, hiszen a cigarettáról nem mond le.

Ezt is szeretjük