A legrövidebb sztárházasságok
A hollywoodi sztárok többsége pazar esküvőt tart, ám hiába a nagy felhajtás, sok házasság hamar válással végződik.

Dia

 	Britney Spears és Jason Alexander 	A legrövidebb sztárházasság kétség kívül Britney Spearsé, aki 2004. január 3-án egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után hozzáment egykori gyerekpajtásához, Jason Alexanderhez. A frigy mindössze 56 óráig tartott, utána érvénytelenítették. Kapcsolódó cikk: 	Megdöbbentő átváltozás! Britney Spears rég volt ilyen jó formában »

Britney Spears és Jason Alexander

A legrövidebb sztárházasság kétség kívül Britney Spearsé, aki 2004. január 3-án egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után hozzáment egykori gyerekpajtásához, Jason Alexanderhez. A frigy mindössze 56 óráig tartott, utána érvénytelenítették. Kapcsolódó cikk:
Megdöbbentő átváltozás! Britney Spears rég volt ilyen jó formában »

Dia

 	Carmen Electra és Dennis Rodman 	A pop egykori hercegnőjének Carmen Electra és az exkosaras Dennis Rodman mutatott példát: Britney ugyanabban a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben mondta ki az igent, mint a Baywatch dús keblű vízimentője. Rodman kilenc nap múlva a házasság érvénytelenítését kérte azzal az indokkal, hogy az esküvő idején drog hatása alatt állt.

Carmen Electra és Dennis Rodman

A pop egykori hercegnőjének Carmen Electra és az exkosaras Dennis Rodman mutatott példát: Britney ugyanabban a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben mondta ki az igent, mint a Baywatch dús keblű vízimentője. Rodman kilenc nap múlva a házasság érvénytelenítését kérte azzal az indokkal, hogy az esküvő idején drog hatása alatt állt.

Dia

 	Eddie Murphy és Tracey Edmonds 	Egyéves ismerettség után Eddie Murphy 2008 január 1-jén Bora Borán vette feleségül a filmproducer Tracey Edmonds-ot. A színész sajtósa az eseményt követően azt közölte, az esküvő nem egy jogilag érvényes ceremónia szerint történt, de amint a pár ismét Amerikában lesz, ezt bepótolják. Erre soha nem került sor, két hét után elváltak útjaik.

Eddie Murphy és Tracey Edmonds

Egyéves ismerettség után Eddie Murphy 2008 január 1-jén Bora Borán vette feleségül a filmproducer Tracey Edmonds-ot. A színész sajtósa az eseményt követően azt közölte, az esküvő nem egy jogilag érvényes ceremónia szerint történt, de amint a pár ismét Amerikában lesz, ezt bepótolják. Erre soha nem került sor, két hét után elváltak útjaik.

Dia

 	Drew Barrymore és Jeremy Thomas 	A már gyerekszínészként ismertté vált Drew Barrymore mindössze 19 éves volt, amikor 1994. március 20-án feleségül ment Jeremy Thomas bártulajdonoshoz. 19 nap múlva a házasság csődbe ment, két hónap múlva a válást is kimondták. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Jól meggondolta? Két válás után ehhez a pasihoz megy hozzá a színésznő »

Drew Barrymore és Jeremy Thomas

A már gyerekszínészként ismertté vált Drew Barrymore mindössze 19 éves volt, amikor 1994. március 20-án feleségül ment Jeremy Thomas bártulajdonoshoz. 19 nap múlva a házasság csődbe ment, két hónap múlva a válást is kimondták.

Kapcsolódó cikk:
Jól meggondolta? Két válás után ehhez a pasihoz megy hozzá a színésznő »

Dia

 	Drew Barrymore és Tom Green 	Mindenki csodálkozott, amikor a szép szőke színésznő 2001 júliusában hozzáment a csúnya komikushoz, Tom Greenhez. Drew Barrymore boldogsága nem is tartott sokáig, öt hónap múlva a válás kezdeményezését kérték. Hivatalosan 2002. október 15-én váltak el útjaik. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Jó kis szülinapi ajándék! Ezzel a pasival jött össze az egykori gyereksztár »

Drew Barrymore és Tom Green

Mindenki csodálkozott, amikor a szép szőke színésznő 2001 júliusában hozzáment a csúnya komikushoz, Tom Greenhez. Drew Barrymore boldogsága nem is tartott sokáig, öt hónap múlva a válás kezdeményezését kérték. Hivatalosan 2002. október 15-én váltak el útjaik.

Kapcsolódó cikk:
Jó kis szülinapi ajándék! Ezzel a pasival jött össze az egykori gyereksztár »

Dia

 	Kim Kardashian és Kris Humphries 	Egy nagyszabású, állítólag tízmillió dolláros költségvetéssel készült tévéshow keretében fogadott egymásnak örök hűséget a valóságshow-sztár Kim Kardashian és a kosaras Kris Humphries. A tündérmese azonban csak 72 napig tartott, 2011 októberének végén Kardashian benyújtotta a válási papírokat.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Egy nagyszabású, állítólag tízmillió dolláros költségvetéssel készült tévéshow keretében fogadott egymásnak örök hűséget a valóságshow-sztár Kim Kardashian és a kosaras Kris Humphries. A tündérmese azonban csak 72 napig tartott, 2011 októberének végén Kardashian benyújtotta a válási papírokat.

Dia

 	Nicky Hilton és Todd Andrew Meister 	A kis Las Vegas-i kápolna több sztárt is vonzott. 2004-ben a hajnali órákban Nicky Hilton ist itt mondta ki az igent gyermekkori barátjának, az üzletember Todd Andrew Meisternek. A frigy három hónapot ért meg.

Nicky Hilton és Todd Andrew Meister

A kis Las Vegas-i kápolna több sztárt is vonzott. 2004-ben a hajnali órákban Nicky Hilton ist itt mondta ki az igent gyermekkori barátjának, az üzletember Todd Andrew Meisternek. A frigy három hónapot ért meg.

Dia

 	Renée Zellweger és Kenny Chesney 	A Virgin-szigeteken készült romatikus fotó körbejárta a világot, mindenki azt hitte, a legismertebb szingli végre megtalálta a nagy őt. 2005. május 9-én Renée Zellweger négy hónapos ismerettség után hozzáment Kenny Chesney country-énekeshez. A házasság is ennyi ideig tartott, szeptember 15-én érvényteleníttették.

Renée Zellweger és Kenny Chesney

A Virgin-szigeteken készült romatikus fotó körbejárta a világot, mindenki azt hitte, a legismertebb szingli végre megtalálta a nagy őt. 2005. május 9-én Renée Zellweger négy hónapos ismerettség után hozzáment Kenny Chesney country-énekeshez. A házasság is ennyi ideig tartott, szeptember 15-én érvényteleníttették.

Dia

 	Pamela Anderson és Kid Rock 	A Baywatch másik sztárjának sem volt szerencséje házasságaival. Tommy Lee exfeleségeként 2006 júliusában egy a francia riviéránál horgonyozó yachton hozzáment a rockzenész Kid Rockhoz. Négy hónap múlva, novemberben a szőke ciklon a válást kezdeményezte. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Képtelen abbahagyni! Pamela Anderson 43 évesen is átlátszóban szaladgál »

Pamela Anderson és Kid Rock

A Baywatch másik sztárjának sem volt szerencséje házasságaival. Tommy Lee exfeleségeként 2006 júliusában egy a francia riviéránál horgonyozó yachton hozzáment a rockzenész Kid Rockhoz. Négy hónap múlva, novemberben a szőke ciklon a válást kezdeményezte.

Kapcsolódó cikk:
Képtelen abbahagyni! Pamela Anderson 43 évesen is átlátszóban szaladgál »

Dia

 	Pamela Anderson és Rick Salomon 	A piros bikinis vízimentőként szexszimbólummá vált Pamela Anderson Rick Salomonnal kötött frigye még rövidebb ideig, mindössze tíz hétig tartott. Már 15 éve ismerték egymást, ennyi idő alatt rájöhetett volna, hogy nem illenek össze.

Pamela Anderson és Rick Salomon

A piros bikinis vízimentőként szexszimbólummá vált Pamela Anderson Rick Salomonnal kötött frigye még rövidebb ideig, mindössze tíz hétig tartott. Már 15 éve ismerték egymást, ennyi idő alatt rájöhetett volna, hogy nem illenek össze.

Dia

 	Lisa-Marie Presley és Nicolas Cage 	A Rock 'n' Roll királyának lánya, Lisa-Marie Presley már Michael Jacksonnal,a pop egykori királyával kötött házasságával is borzolta a kedélyeket. Azzal sem okozott kisebb meglepetést, amikor 2002 augusztusában Hawaii-on összekötötte az életét Nicolas Cage-dzsel. Kevesebb, mint négy hónap múlva, 107 nap után a színész a házassság felbontását kezdeményezte.

Lisa-Marie Presley és Nicolas Cage

A Rock 'n' Roll királyának lánya, Lisa-Marie Presley már Michael Jacksonnal,a pop egykori királyával kötött házasságával is borzolta a kedélyeket. Azzal sem okozott kisebb meglepetést, amikor 2002 augusztusában Hawaii-on összekötötte az életét Nicolas Cage-dzsel. Kevesebb, mint négy hónap múlva, 107 nap után a színész a házassság felbontását kezdeményezte.

Dia

 	Bradley Cooper és Jennifer Esposito 	Ki gondolta volna, hogy a szívtipró Bradley Cooper is volt már nős. A hollywoodi szépfiú 2006-ban kolléganőjével, Jennifer Espositóval házasodott össze. 131 napig tündökölt a férj szerepében. 	 	Kapcsolódó cikkek: 	Kiábrándító! A valóságban cseppet sem szexi a filmek ellenállhatatlan sármőrje »

Bradley Cooper és Jennifer Esposito

Ki gondolta volna, hogy a szívtipró Bradley Cooper is volt már nős. A hollywoodi szépfiú 2006-ban kolléganőjével, Jennifer Espositóval házasodott össze. 131 napig tündökölt a férj szerepében.

Kapcsolódó cikkek:
Kiábrándító! A valóságban cseppet sem szexi a filmek ellenállhatatlan sármőrje »

Dia

 	Elisabeth Taylor és Conrad Hilton 	Elizabeth Taylor élete folyamán kilencszer mondta ki a boldogító igent, köztük kétszer ugyanannak a férfinak. Legelső házassága hamar csődbe ment. Conrad Hiltonnal, a milliárdos örökössel kilenc hónapig voltak házasok. 	  	Kapcsolódó cikk: 	A BBC is megerősítette! 79 éves korában elhunyt Elizabeth Taylor »

Elisabeth Taylor és Conrad Hilton

Elizabeth Taylor élete folyamán kilencszer mondta ki a boldogító igent, köztük kétszer ugyanannak a férfinak. Legelső házassága hamar csődbe ment. Conrad Hiltonnal, a milliárdos örökössel kilenc hónapig voltak házasok.
 

Kapcsolódó cikk:
A BBC is megerősítette! 79 éves korában elhunyt Elizabeth Taylor »

Dia

 	Jim Carrey és Lauren Holly 	Jim Carrey a Dumb és Dumber: Dilibogyók forgatásán jött össze kolléganőjével, Lauren Hollyval. 1996. szeptember 23-én álltak oltár elé. Tíz hónap múlva már elvált emberek voltak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Jó választás? Erre a csúnyácska nőre cserélte modell barátnőjét Jim Carrey » 	 

Jim Carrey és Lauren Holly

Jim Carrey a Dumb és Dumber: Dilibogyók forgatásán jött össze kolléganőjével, Lauren Hollyval. 1996. szeptember 23-én álltak oltár elé. Tíz hónap múlva már elvált emberek voltak.

Kapcsolódó cikk:
Jó választás? Erre a csúnyácska nőre cserélte modell barátnőjét Jim Carrey »
 

Dia

 	Jennifer Lopez és Ojani Noa 	Jennifer Lopez énekesnő ujjára is többször húztak gyűrűt. Először 1997 február 22-én ment hozzzá a kubai pincérhez, Ojani Noához. A következő év januárjában már el is váltak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Szerinted melyikben volt a legszexibb? Képeken Jennifer Lopez merész ruhái »

Jennifer Lopez és Ojani Noa

Jennifer Lopez énekesnő ujjára is többször húztak gyűrűt. Először 1997 február 22-én ment hozzzá a kubai pincérhez, Ojani Noához. A következő év januárjában már el is váltak.

Kapcsolódó cikk:
Szerinted melyikben volt a legszexibb? Képeken Jennifer Lopez merész ruhái »

Dia

 	Jennifer Lopez és Chris Judd 	2001. szeptember 21-én Jennifer Lopez hozzáment Chris Juddhoz. A háttértáncost a Love Don't Cost a Thing című video klipje forgatásán ismerte meg. A házasságnak az énekesnő azzal vetette véget, hogy 2002 júniusában randizni kezdett Ben Affleck színésszel. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Máris bepasizott! Jennifer Lopez ezzel a 24 éves táncossal szűrte össze a levet »

Jennifer Lopez és Chris Judd

2001. szeptember 21-én Jennifer Lopez hozzáment Chris Juddhoz. A háttértáncost a Love Don't Cost a Thing című video klipje forgatásán ismerte meg. A házasságnak az énekesnő azzal vetette véget, hogy 2002 júniusában randizni kezdett Ben Affleck színésszel.

Kapcsolódó cikk:
Máris bepasizott! Jennifer Lopez ezzel a 24 éves táncossal szűrte össze a levet »

Ezt is szeretjük
Fotó: