A 10 legrondább híresség a sztárvilágban
Közvélemény-kutatást végeztünk arról, hogy az emberek szerint kik a világ legrondább hírességei. Az eredmény nem meglepő, nézd meg te is, kik ők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A külső

Ha szép nem vagy, okos még lehetsz. Ez nem csak a civilekre érvényes, hanem a hírességekre is. Bár náluk nem feltétlenül jár együtt a csúnyaság az ésszel. Főleg, hogy sok energiát öltek abba, hogy így nézzenek ki. Néhányan műtétekkel próbálják szépségüket fenntartani, vannak, akik pedig dollármilliókat költenek különböző csodaszerekre és szépítő kúrákra.

Ma már bárki megváltoztathatja a vonásait is, és van, hogy a műtét nem szépít, épp ellenkezőleg. Megkérdeztünk száz olvasót szerintük kik a legcsúnyábbak.

Michael Jackson

Ő a lista abszolút győztese. A hírességről szóló poénok és karikatúrák inkább szomorúak, mint viccesek. A ma már hófehér bőrű roncs az egykori mosolygós fekete fiú. Plasztikai műtétei betegessé váltak, és ma már, kis túlzással, ezek a műtétek tartják egyben. Még azt is sikerült elérni, hogy ne félvér gyermekei szülessenek, bár ez valószínűleg nem az orvostudomány csodája.

Marilyn Manson

Az énekes és botrányhős fő ismertetőjele, hogy ronda. Brian Warner extravagáns megjelenése ügyes reklámfogás, ami sokaknak tetszik, mások pedig rosszul lesznek, ha meglátják.

Manson szeme állandó gyulladásban van a kontaktlencse viselésétől, de eredeti vonásai sem mondhatóak férfiasan szépnek. Mégis feleségül vette a világ egyik legjobb nőjét, Dita Von Teese táncosnőt. Igaz, megtartani nem sokáig tudta.

Tory Spelling

A színésznő valószínűleg nem szépsége miatt lett a Beverly Hills 90210 című sorozat szereplője, nem is elsöprő tehetsége miatt, inkább a kedves papa, Aaron Spelling volt az, aki intézkedett.Bár elterjedt, hogy Tori álnéven jelentkezett a Beverly Hills szereplőválogatására, hogy ne apja miatt kapja meg a szerepet. Ki tudja, hogy volt?

Aaron Spelling producer nevéhez olyan sikersorozatok fűződnek, mint a Starsky és Hutch, a T.J. Hooker, a Twin Peaks, a Hetedik mennyország. A producer halála után botrányt kavart, ugyanis végrendeletében Tori lányáról nem nagyon emlékezik meg. Tori és az örökösök most is pereskednek.

Kelly Osbourne

Az Osbourne család tagjai, az egy Sharon kivételével, nem nevezhetők szépnek. Kelly Osbourne, aki apjára ütött, mégis megpróbál divatikonná válni. Technikáját a ha már lúd, legyen kövér szavakkal jellemezhetjük.

Donatella Versace

Annak ellenére, hogy az egyik legnagyobb divatházat vezeti, ő maga nem épp szépségéről híres. Persze elsősorban nem neki, hanem ruháinak kell szépnek lennie, de amikor mindent, de tényleg mindent megtesz annak érdekében, hogy fiatal és szép maradjon, akkor ez eredménynek elég soványka. Az előnytelen adottságokkal rendelkező női divatdiktátor úgy néz ki, mint egy öregedő férfi szőke parókában. Szája és fogai csúnyák, szemei kicsik és beszűkültek, bőre pedig meglehetősen ráncos. Utóbbi a rengeteg szoláriumnak köszönhető.

Iggy Pop

Az énekes sok rajongó szemében nagyon is szexis, viszont egy laikus véleményét kérdezve már nem annyira. Sokan csodálkoznak, hogy Iggy még az élők sorában van, mert sokat tett az ellenkezőjéért. A Gyík előszeretettel mutogatja inas testét a közönségnek. Elölről és hátulról egyaránt. De ez a show-hoz tartozik.

Courtney Love és mások

Kurt Cobain özvegye sem szépségéről híres. Arca furcsa formájú, szája vastag, szemei viszont beesettek.

Pedig sokat jár plasztikai sebészhez. A listán az eddig említett hírességeken kívül még szerepel Shane MacGowan ír énekes és alkoholista, illetve Marty Feldman, aki humorával és nem szépségével hódít.

És a Motörhead énekesétől sem várja el senki, hogy gyönyörű legyen.

OLVASD EL EZT IS!

lindsay lohan lead2
  • paris hilton
  • lindsay lohan

Hollywood legrondább szájai

tara ried lead1
  • plasztika
  • cindy crawford

A sztárvilág legrondább hasai

Ezt is szeretjük