18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 szexi sztár 50 fölött, aki levetkőzött a Playboy-nak

Íme, a legmerészebb sztárok, akik a nyuszis magazinban mutatták meg, hogy egy nő az ötödik ikszen túl is lehet szexbomba.

Van, aki pénzért, más figyelemfelkeltésből vagy éppen nőiessége megkoronázása céljából vetkőzik le a híres férfimagazinnak. Ám tény, ha egy sztár szabadul meg ruhájától, az elkészült ízléses és kissé megszépített fotókra rengeteg olvasó kíváncsi - még inkább, ha a kérdéses hölgy az érett kategóriába tartozik.

Nancy Sinatra - a publicitásért

Az 1940-es születésű amerikai énekes-színésznőnek Frank Sinatra lányaként nem volt nehéz dolga, amikor a hatvanas években belépett a show-biznisz világába, ennek ellenére sokáig nem aratott komolyabb sikereket. A nagy áttörést a These boots are made of walkin’ című dal hozta meg számára 1966-ban. A szőke szépség és táncoslányai ebben a klipben szűk topban és falatnyi miniszoknyában riszálják csábító domborulataikat, lábukon az akkoriban igen divatos gogo-csizmákkal, melyeket Nancy tett világszerte híressé. A népszerű sláger legújabb verzióját egyébként 2005-ben hallhattuk Jessica Simpsontól a Hazárd megye lordjai betétdalaként.

A dal közkedvelt lett a vietnámi háborúban masírozó katonák között, nem véletlenül vetette be filmzeneként Stanley Kubrick Acéllövedék című háborús mozijában is. Nancy az éneklés mellett a színészettel is próbálkozott, és, bár olyan sztárokkal játszott együtt, mint Peter Fonda és Elvis Presley, színésznőként nem termett neki sok babér.

Annál nagyobb feltűnést keltett 1995-ben, amikor megjelent meztelen fotósorozata a Playboy májusi számában. A nyuszis magazin címlapján az 54 éves szőkeség mindössze kedvenc gogo-csizmáit viseli, a belső oldalakon pedig már ezektől is megválik.

A buja felvételek meglehetősen nagy vihart kavartak, sokan azzal vádolták a merész sztárt, hogy szégyent hoz a Sinatra névre. Nancy azt állította egy talkshow-ban, hogy apja büszke a megjelent képekre, de a legendás énekes soha nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

2004-ben azonban bevallotta, a publicitás miatt volt szüksége a fotókra - azt remélte, ettől újra felélénkül majd iránta az érdeklődés.

Cicciolina - a régi dicsőség emlékére

A magyar származású olasz pornószínésznő, Husika - azaz Staller Ilona - bármikor szívesen közszemlére teszi bájait, nemcsak hardcore mozikban, de minden más adandó alkalommal is. 1978-ban például a RAI csatorna egyik műsorában villantotta ki kebleit, ezzel elnyerve a kétes dicsőséget, hogy az ő melleit mutatták először fedetlenül az olasz televíziózás történetében.

Ennél is nagyobb botrányt kavart maga körül 1987-ben, amikor szabályos választások nyomán bekerült az olasz parlamentbe. Persze képviselőként sem tudta meghazudtolni önmagát, a közel-keleti béke kérdését például úgy akarta rendezni, hogy nyilvánosan felajánlotta magát Saddam Husseinnek a külföldi túszok elengedéséért cserébe. A diktátor nem élt a csábító ajánlattal, Cicciolina politikai karrierje pedig ezután a csúcspont után leszállóágba került.
Annál több elismerést szerzett pucér fotósorozataival. Első meztelen szereplésére 1988-ban került sor, az argentin Playboy márciusi számában. 1990-ben az amerikai lapnak pózolt, 2005-ben pedig a szerb, a mexikói és a magyar nyuszis magazinban domborított. A dolog pikantériája, hogy a kebelcsoda ekkor már 54 éves volt. Ennek ellenére a képek olyan bikavadítóra sikerültek, hogy azt bármelyik huszonéves szexbomba megirigyelné. Hiába, ha valamiben, akkor a pucérkodásban igazán nagy rutinja van Husikának.

Terry Moore - a nőiességért

A bájos amerikai színésznő 1929-ben született Helen Luella Koford néven. Fiatal korában ünnepelt szépség volt, karrierjét is modellkedéssel kezdte. Bár többnyire B-kategóriás filmekben játszott, sikerült néhány olyan kasszasikerrel bebetonoznia hírnevét, mint az 1949-es Joe, az óriásgorilla vagy az 1952-es Térj vissza, kicsi Sheba, melyért Oscar-díjra jelölték.

Igazán híressé azonban azzal vált, hogy egy ideig Howard Hughes, a híres-hírhedt üzletember barátnője volt. Az ő élettörténetét dolgozza fel Martin Scorsese 2004-es filmje, az Aviátor, melyben Leonardo DiCaprio alakítja Hughes-t.
A milliárdos halála után Terry azt állította, 1949-ben titokban összeházasodtak, és, bár szakítottak, soha nem váltak el. Ezt az állítását azonban semmiféle hivatalos irat nem támasztja alá, így máig nem tudni, vajon tényleg megköttetett-e a frigy. Az viszont biztos, hogy az 1984-es Playboy-beli szereplésével a bevállalós sztár lett a legidősebb playmate, akit valaha meztelenül fotóztak az amerikai lapban. Ken Marcus vérforraló fotóin egy 55 évesen is elképesztően szexi nőben gyönyörködhet az olvasó. Terry bátor tettével azt akarta bizonyítani, hogy bármit is sugall a hollywoodi szépségkultusz, egy nő élete nem ér véget a harmadik iksz után.

Zalatnay Sarolta - a pénzért

Nem vagyok én apáca - Cini leghíresebb slágerét idézve jelent meg 2003 júniusában a magyar Playboy, címlapján a borvörös csipkefehérneműben pózoló sztárral. A magyar Janis Joplinként is emlegetett énekesnő meztelen fotósorozatával történelmet írt, 56 esztendejével ő lett a történelem legöregebb playmate-je. A táncdalfesztivál egykori üdvöskéjének életében egymást érték a botrányok - sikkasztási vádak, börtön, pikáns könyvek, titkos házasság egy nála 25 évvel fiatalabb férjjel, csak, hogy néhányat említsünk.

De ezek közül egyikkel sem váltott ki akkora szenzációt, mint a nyuszis magazinnal - és az abban megjelent képekkel -, aminek eladási statisztikáját azóta sem sikerült megdönteni. Bolti forgalomba már alig került a lapból, a példányok nagy része elővételben elfogyott.

 

A lelkes vásárlókat pedig nem érte csalódás, hiszen Cini valóban mindent megmutatott, amire csak titokban vágyakozhattak a férfirajongók. A fotózáson viselt dögös fehérneműt később elárverezték, az elhivatott állatvédőként ismert énekesnő pedig egy állatmenhely támogatására ajánlotta fel a bevételt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük