A 20. század legnagyobb szeretői
Intim titkok!
Lerántjuk a paplant a szexistenek hálószoba-titkairól, és megismertetünk téged néhány igazán ügyes lepedőakrobatával!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Legendák mindig is keringtek a sztárok képességeiről, de ezek többsége csak belső körökben terjedt: egészen addig, míg a Groupie Central munkatársai össze nem szedtek több ezer beszámolót róluk!

Steven Tyler

Az Aerosmith nagyhangú és nagyszájú, démonikus mozgású énekese 13 évesen már sorra kergette a lányokat, mikor pedig híres rocksztár lett belőle, végre kiélhette összes fantáziáját.

- Mikor szeretkezel, az olyan, mintha az istenek közé lépnél. Egymásba olvadunk, és megosztunk egy pillanatot az égiekkel – írta önéletrajzában.

A vele legalább egy éjszakát eltöltő lányok véleménye szerint ha valakinek, hát Tylernek van joga emlegetni az isteneket: szeretői képességei ugyanis szinte földönkívüliek! Nagyon figyelmes a nőkkel, fantáziája kimeríthetetlen, hatalmas szája pedig nem véletlenül legendás!
- A szex Stevennel olyan, mint a hullámvasút. Fogalmad nincs, mit tesz a következő pillanatban, de garantáltan sikoltozni fogsz! – írta egy hölgyismerőse.

Axl Rose

Tyler nagy barátja, a Guns N’ Roses frontembere több dalában is részletesen mesélt szexuális életéről, és a rajongólányok megtapasztalhatták: nem csak hőzöngött azzal, hogy azt állította: mindenre képes! Axl valóban mindenben benne van: kikötözés, a legkülönfélébb játékszerek, szado-mazo játszadozás, orgiák, hármasban két lánnyal – és közben imád videofelvételeket is készíteni!

A bizarr ötleteiről híres énekes egy ízben még a stúdióban is akcióba lépett: a GN’R bemutatkozó albumának felvételekor a Rocket Queen című számhoz egy szeretkezés hangjaira volt szüksége ugyanis.

Egyszerűen megoldotta: behívott egy Adriana Smith nevű lányt, és a hangmérnökök és bandatagok jelenlétében vadul szexeltek egy fél órát – a hanganyag be is került a gitárszóló alá!

Mick Jagger

Egy ilyen összeállításból nem maradhat ki a Rolling Stones örökmozgó énekese sem, aki az ágyban is éppoly legendás, mint rockzenészként! Jagger imádja a modelleket, és híresen vonzódik a „szép emberekhez” – legyenek azok bármelyik nem tagjai!

Állítólag Mick rendszeres résztvevője nagy orgiáknak, tökéletesen karbantartott teste pedig sosem hagyja cserben. Egyéjszakás ismerősei szerint az sem véletlen, hogy a Stones logója épp Jagger hatalmas száját és nyelvét ábrázolja – mindkettőt remekül tudja használni! Két probléma azért van vele: magasról tesz a biztonságos szexre, és ha túl van egy partnerén, utólag már nem sokat törődik vele.

Janet Jackson

Saját bevallása szerint övé Hollywood legérzékenyebb teste, és szeretői alighanem vadul bólogatnak ezt hallván. A pletykák szerint nők társaságát ugyanolyan szívesen keresi, mint a férfiakét, és az se baj, ha egyszerre több partnerrel keveredik az ágyba! Mióta elvált második férjétől, állítólag különösen féktelen lett.

Aki Janetet akarja ágyba vinni, fel kell készülnie egy kis szerepjátszásra is: a szép énekesnő ugyanis odavan a szado-mazo szexért, és a pletykák szerint a legfantáziadúsabb szeretők egyike!

Sylvester Stallone

Lehet, hogy már 61 éves az olasz csődör, de férfiasságán nem fog a múló idő vasfoga – legalábbis a vele közelebbi kapcsolatba kerülő nők véleménye szerint. Persze most már nem olyan kimeríthetetlenek energiái, mint fénykorában, így a Rocky Balboa forgatása alatt arra kényszerült, hogy időlegesen lemondjon a gyönyörökről. Ezt a lányok nagy bánatára tehette, mert szeretői képességeiről híres Hollywood-szerte: fáradhatatlannak és kőkeménynek tartják volt partnerei.

- Sly eszméletlenül jó szerető. Imádja a jelmezeket, hozzám is gyakran jött katonaruhában, aztán a hátsó kertben a leghihetetlenebb élményekben részesített! – mesélt Stallonéról Janice Dickinson, a világ első szupermodellje.

Lindsay Lohan

Végezetül, jöjjön Hollywood vörös rosszlánya, aki egybehangzó vélemények szerint nimfomániás, és gyakorlatilag bárkit képes felszedni, aki szembejön vele!

Rengeteg szeretője mind az egekig dicsérte a fiatal színésznőt: kiszámíthatatlan, vad, ötletes és lehengerlő az ágyban!

- Lindsay észvesztő szerető. Bárhol és bármikor készen áll a szexre, a végkimerülésbe hajszolja a férfiakat. Hosszú órákig képes nyújtani az együttléteket, bármit megtesz, és ugyanakkor nagyon sokat követel is. Sokszor napokig nem bújtunk ki az ágyból – mesélte volt barátja, Riley Giles.

Ezt is szeretjük