A legszebb sztárcicik! +18!
Képgalériával
A kolléganők irigylik őket, a kollégákat mágnesként vonzzák. A fél világ bukik rájuk! Nézd meg, kik a világ leggyönyörűbb mellű színésznői!

beauty and style
Top olvasott cikkek

„Nincsen a világon szebb, mint a cici” – énekelte egykor az Amorf Ördögök, és ha összeállításunk sztárjain végigtekintünk, bizony, azt kell mondanunk: a dalnak akár még igaza is lehet. Számtalan összeállítás jelenik meg évente Hollywood legszebb mellű csillagairól, íme a mi ötös toplistánk!

5. Salma Hayek

Hollywood legsikeresebb latin dívája már 41 éves, de teljes joggal lehet büszke a testére.

A mexikói szépség súlyos és remek keblei rengeteg szavazást nyertek már az évek folyamán, de kistiniként maga sem gondolta, hogy egyszer még ennyire büszke lehet melleire! A színésznő ugyanis annak idején még szégyenkezett lapossága miatt, ahogy ezt David Lettermann műsorában elmesélte:

- Állandóan a fiúkkal csellengtem, és imádtak. Egész addig, amíg úgy ötödikes nem lettem: ekkor ugyanis az összes barátnőm elkezdett feltűnően nőiesedni, én meg lapos voltam, mint a deszka. A fiúkat persze meg a többiek érdekelték. Rettentő rosszul éreztem magam ekkoriban, de egy nap egy híres csodatevő szent templomában voltunk édesanyámmal. Mikor kijöttünk, visszasurrantam, és arra kértem Istent, adjon nekem nagyobb melleket. Ami azt illeti, megadta! – mondta el viharos derültséget kiváltó történetét.

4. Jennifer Love Hewitt

A Tudom, mit tettél tavaly nyáron sztárja is minden hollywoodi mellszépségversenyen minimum az első tízben végez, és elég csak néhány képére ránézni, hogy elmondhassuk: a szavazók ízlése nem kifogásolható!

A texasi színésznő maga is nagyon jól tudja, mekkora érdeklődést vált ki mélyen dekoltált ruháiban, és nem is habozik kihasználni adottságait! És hogy mi a véleménye saját cicijeiről? Szerinte azok szinte megszólalnak!
- Én nagyon szeretem őket. Még beszélni is tudnak! Azt suttogják: az enyémek nagyobbak! – viccelődött egy interjúban.

3. Laetitia Casta

Jöjjön egy mexikói és egy amerikai után a vén kontinens gyönyörű képviselője: az észvesztő francia szépség állhat fel a dobogó harmadik fokára! Castát egy tengerparti nyaraláson fedezték fel 15 évesen, miután már zsenge korában is kész bombázó volt. A fiatal lány hatalmas modellkarriert futott be, majd a francia filmesek egyik kedvence lett.

A fantasztikus idomokkal megáldott Laetitia nem sokat habozik, ha meg kell villantani melleit: már több művészi aktsorozatot is elvállalt, Chris Isaak egy videójában meg olyan forró jeleneteket produkált, hogy a klip cenzorok áldozatául esett! A Baby Did A Bad Bad Thing forgatásán Casta gyakorlatilag a forgatás nagy része alatt félmeztelen volt, a stáb legnagyobb gyönyörűségére!

2. Halle Berry

Az egykori szépségkirálynő, Hollywood talán legsikeresebb afroamerikai színésznője alighanem mindig is nagyon könnyen el tudta csábítani a férfiakat: káprázatos mellei ugyanis mágnesként vonzzák a tekinteteket!

A látványba még olyan rutinos rókák is beleszédültek, mint Jonathan Ross, a BBC egyik legnagyobb nevű műsorvezetője. A talk show-házigazda ugyanis alaposan belekeveredett egy mondatába, majd úgymond lekeverte magát.
- Elnézést a kis zavarért, de épp a melleidet bámultam – bökte ki a közönség hahotája közepette.
- Tudtam, hogy ez lesz úgyis! – válaszolt a nevetéstől alig magához térő Berry.

1. Scarlett Johansson

A listaelső azonban lehet-e más, mint egy olyan színésznő, akinek mellei még a kollégákat is a legszélsőségesebb megnyilvánulásra késztetik? Az még rendben van, hogy egy Golden Globe-gálán a divattervező Isaac Mizrahi nemes egyszerűséggel megcsöcsörészte a gyönyörű filmsztárt, de Scarlett még pályatársaitól is sorra kapja a bókokat – legutóbb jó barátnője, Natalie Portman nyilatkozta azt, hogy legszívesebben ő is jól megfogdosná!

Ami azt illeti, még magát Johanssont is ki tudja készíteni a látvány, legalábbis egyszer majdnem összetörte az autóját, mikor meglátta egy elég kihívó fotóját egy óriásposzteren.

- Békésen vezetgettem Los Angelesben, és megláttam ezt a hatalmas képet magamról. Mint az őrült, úgy tapostam bele a fékbe. Csak a dekoltázsom brontoszaurusz méretű volt a képen, és ami azt illeti, a melleimnél tovább nem is jutottam, csak meredten bámultam őket – idézte fel a történteket.

Nem meglepő módon Scarlett állandóan kap kérdéseket csodás melleivel kapcsolatban. Hogy mit gondol róluk?

- Egész egyszerűen imádom őket. De nem szívesen teszem teljesen közszemlére, próbálok mindig a jó ízlés határain belül maradni. Így is megteszik a magukét! – mondta.

OLVASD EL EZT IS!

kerry katona lead3
  • pamela anderson
  • plasztika

4 igazán rémisztő mellplasztika

keira knightley lead
  • keira knightley
  • kate hudson

Kicsi, de szexi cicik

Ezt is szeretjük