Plasztika nélkül is gyönyörű a 66 éves Lauren Hutton
A ráncaival együtt is szexi Lauren Hutton nem követi az álomgyárra jellemző trendet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 66 éves Lauren Hutton ma is csúcsformában van, és bár arcán sebészkésnek nyoma sincs, egy tízest simán letagadhatna korából. Az egykori szupermodell élő példája annak, hogy nem kell görcsösen felvenni a versenyt az öregedéssel, mert bizony ráncosan is lehet valaki szép.

Fiatalon kezdte modellkarrierjét, és mint sok pályatársa, ő is a színészkedés felé kezdett kacsingatni. Karrierje azonban cseppet sem mondható átlagosnak, hiszen mint kiderült, a szépség mellett tehetséggel is megáldotta az ég.

60 felett is ledobta ruháit

Az 1968-as Papíroroszlán című filmben való debütálását több tucat filmszerep követte,  és olyan kasszasikerekben is játszott, mint az Amerikai dzsigoló.

A sztár mind a mai napig aktív modellként is. 61 éves korában pucérra vetkőzött a Big magazin kedvéért, a 2008-2009-es őszi-téli kampányban pedig a Mango ruháit öltötte magára, remekül példázva, hogy egy nagymamakorú, érett nő is lehet elegáns és divatos.

Nem kér a plasztikából

Sok egykori modellel ellentétben Lauren nem rakatott melleibe hatalmas implantátumokat, nem fújatta fel ajkait, és arcát sem szabatta át annak érdekében, hogy néhány évet letagadhasson.

- Ugyan egyszer kipróbáltam a botoxot, de utána úgy néztem ki, mint a nyugati boszorkány az Óz, a csodák csodájából. A szemöldököm pedig annyira fennakadt, hogy a barátaim folyton azt hitték, mérges vagyok - meséli nevetve a sztár a Kés/alatt című sorozatban való szereplése kapcsán.

Az esetből tanulva megfogadta, hogy soha többet nem kísérletezik hasonló beavatkozással.

Így Hollywoodban ő testesíti meg az anti-plasztikai sebészet szobrát, amivel számos kolléganőjének példaként szolgálhat.

Ezt is szeretjük