7 év után válnak! Újabb sztárpár döntött a szakítás mellett
Laura Dern színésznő és Ben Harper rapper hét év házasság után válnak el egymástól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megvilágosultam és a Jurassic Park színésznője, Laura Dern, aki hét évig volt a rapper Ben Harper felesége, a minap beadta a válókeresetet.

A hír azért is meglepő, mert a pár - bár két éve már szintén válást fontolgatott - januárban a Golden Globe-díjátadón együtt jelent meg.

Boldog évek

A 45 éves Dern és a nála három évvel fiatalabb Harper kapcsolata egy valódi se veled, se nélküled történet.

A színésznő korábban Angelina Jolie volt férjének, Billy Bob Thorntonnak volt a barátnője, majd szakításukat követően megismerkedett a Grammy-díjas rapper Ben Harperrel, aki korábban már volt nős, és két gyermeke is született.

Dern és Harper öt év együttjárást követően, 2005-ben házasodott össze, az együtt töltött évek során pedig két gyermekük született, a tízéves Ellery és a hétéves Jaya.

A válás mellett döntöttek

Öt év házasság után, 2010 októberében Harper beadta a válókeresetet, ám az ügyből akkor nem lett semmi, sőt, idén februárban mindenki meglepetésére a pár együtt jelent meg a Golden Globe-díjátadón.

Akkor mindenki azt gondolta, hogy túl vannak a nehezén, és újra együtt élhetnek boldogságban két gyermekükkel. A minap azonban jött a hír: ezúttal Laura Dern adta be a válókeresetet, és ezzel együtt kérvényezte a gyerekek kizárólagos felügyeleti jogát is.

- Körülbelül egy hónapja hozták meg a döntést. Tisztelik és szeretik egymást, nem volt közöttük háborúskodás. Mindketten azt akarták, hogy működjön a házasságuk, de sajnos már nem ment nekik. A gyerekek miatt igyekeznek óvatosan kezelni a történteket. Laura szereti a férjét, és most nagyon szomorú, a barátai támaszára van szüksége. Mindketten nagyon jó emberek - nyilatkozta egy közeli barátjuk.

Ezt is szeretjük