Mit tett magával? Teljesen lerobbant az RTL Klub sztárja

A Twin Peaks egykori gyönyörű sztárjára, Lara Flynn Boyle-ra szinte rá sem lehet ismerni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte felismerhetetlen külsővel lépett ki az utcára a minap a Twin Peaks és az Esküdt ellenségek sztárja, Lara Flynn Boyle.

A színésznő a képek alapján alaposan elhanyagolta magát az utóbbi időben, már nyomokban sem emlékeztet az irigyelt szexszimbólumra.

Férfiak milliói imádták

Lara Flynn Boyle-ért fénykorában nemcsak a rajongói voltak oda, hanem Hollywood ismert férfijai is, két évig járt Twin Peaks-beli partnerével, a Született feleségekből is ismert Kyle MacLachlannel, és egy rövid ideig Jack Nicholsonnal is.

Emellett kétszer volt férjnél, 2006 óta Donald Ray Thomas II felesége. Úgy tűnik azonban, hites urát nem nagyon érdekli, hogyan néz ki, a színésznőt ugyanis igencsak kiábrándító külsővel kapták le a paparazzók a napokban.

A 43 éves híresség hétköznapi ruhákban lépett ki az utcára Beverly Hills-i otthonukból. Az öltözetével nem volt semmi probléma, de az alakja ijesztően vékony lett, az arca pedig szinte a felismerhetetlenségig megváltozott.

Plasztikaiműtét-függő

A szája természetellenesen csücsöri, az arca pedig puffadt volt, ami egyértelműen a túlzásba vitt plasztikai műtétek eredménye. Haja a szokásosnál világosabb volt, kócosnak tűnt, és jól látszott, hogy a színésznő a feje tetején elkezdett kopaszodni.

- Lara arca olyan, mintha elkezdett volna olvadni. A kelleténél több beavatkozás következménye, hogy a bőre megereszkedett, és elvesztette régi rugalmasságát - nyilatkozta még tavaly a radaronline.com oldalnak egy plasztikai sebész, aki nem volt hajlandó a színésznő újabb beavatkozását elvégezni.

Ezt is szeretjük