Fotók: gyönyörű nő volt a '90-es években! Most ijesztő az arca a plasztikától
Lara Flynn Boyle már nyomokban sem emlékeztet régi önmagára.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly októberben jelentették be, hogy 2016-ban elkezdik a Twin Peaks sorozat forgatási munkálatait. Néhány szereplő - köztük a Dale Cooper ügynököt alakító Kyle McLachlan, valamint Sheryl Lee és Dana Ashbrock is - örömmel bólintott rá az új projektre, és állítólag Lara Flynn Boyle is szívesen forgatna megint a kultikussá vált sorozat stábjával.

Ám hogy a rendező, David Lynch is ugyanolyan szívesen forgatná-e le vele a tervezett kilenc epizódot, az már kétséges.

Az egykor gyönyörű színésznő ugyanis borzalmasan szétszabatta az arcát az elmúlt évtizedekben, ahogy ezt a vasárnap készült fotóin is látni.

A ma a 45. születésnapját ünneplő sztár  - 1970. március 24-én született - az öregségtől való félelmében szinte rászokott a plasztikára, és mára egyetlen természetes vonása sincs.

Ijesztően néz ki Lara Flynn Boyle

Arca természetellenesen felpuffadt, többször felvarrták a ráncait, az orrát megműtötték, a száját és az arcát pedig feltöltötték.

Lara Flynn Boyle 20 éves volt, amikor elájtszotta Donna Hayward szerepét az 1990 és 1991 között forgatott szériában. Ezt követően a kilencvenes évek üdvöskéje lett, olyan filmekkel, mint a Zöldfülű, a Promenád a gyönyörbe vagy a Wayne világa.

Az ezredfordulótól azonban ahogy nőtt plasztikafüggősége, úgy csökkentek a szerepajánlatok - mostanában már csak nevesincs filmekben szerepel.

Ami a magánéletét illeti, kétszer ment férjhez, jelenlegi párja Donald Ray Thomas ingatlanbefektető, akivel 2006-ban házasodtak össze.

A Twin Peaks színésznői régen és most

Nézd meg, ki mennyire változott a kultikus sorozat óta!

Ezt is szeretjük