Borzasztóan szétszabták Lara Flynn Boyle-t
Az egykor vonzó Lara Flynn Boyle még csak jövő tavasszal tölti be 40. életévét, de már csak torz mása önmagának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán sokan emlékeznek még a huszonéves Lara Flynn Boyle törékeny alkatára és bájos vonásaira a kilencvenes évek kultikussá vált, David Lynch rendező által jegyzett Twin Peaks sorozatából, ahol a színésznő a megölt Laura Palmer barátnőjét, Donna Haywardot alakította.

Már nem hasonlít önmagára

A széria hihetetlen népszerűségének hátszelével a sztár szinte görcsösen próbált bekerülni a szakma krémjébe, így számos szerepben kipróbálta magát, több-kevesebb sikerrel.

Sorozatokban próbálkozott

1997-ben az akkor induló Ally McBeal ügyvédsorozat főszerepére is jelentkezett, ám azt végül Calista Flockhart kaparintotta meg.

A sorozat producere, David E. Kelley azonban annyira meggyőzőnek találta a színésznőt, hogy másik szériájában, a nálunk is sugárzott Ügyvédekben direkt az ő számára kreált egy figurát. Ezenkívül egyebek közt az utóbbi évek népszerű szériájában, a Las Vegasban is felbukkant néhány epizód erejéig.

Ami a mozifilmeket illeti, az utóbbi időben nem nagyon kényeztetik el főszerepekkel, az ezredforduló után a 2002-es Men In Black 2 gonosz, földönkívüli Serleenájaként a hazai mozikban. A négy évvel későbbi Vakok földjén című politikai drámában pedig a first ladyt alakította, Ralph Fiennes és Donald Sutherland mellett.

Mániákus plasztikáztató

Persze nem csoda, ha nem nagyon kapkodnak utána a filmrendezők, hiszen mostanság egyre inkább rémisztő külsőt ölt a 39 éves színésznő a sorozatos plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően. A szája egyre torzabb, az arca pedig furcsán duzzad a rendszeres műtétektől - bár, igaz, ami igaz, ránca az nincs.

- Tudom, hogy lassan kifutok az időből. nem igazán kényeztetik el jó szerepekkel az idősebb színésznőket – vallotta mindössze 32 évesen.

Érdekes viszont, hogy partnerei esetében sosem zavarta a nagy korkülönbség, mindig szívesen választott apja korabeli férfiakat társul: romantikus kapcsolat fűzte többek között Jack Nicholsonhoz, Richard Dean Andersonhoz, Harrison Fordhoz - aki végül Ally McBeallel, azaz Calista Flockharttal jött össze -, továbbá Twin Peaks-béli kollégájához, Kyle MacLachlanhez is.

Házastársul azonban mindkétszer civilt választott: John Patrick Dee-vel 1996 és 1998 között voltak együtt, 2006 óta pedig Donald Ray Thomas II ingatlanbefektető a férje.

Ezt is szeretjük