Elcsúszott a szája és felpuffadt az arca a plasztikától!
Egészen borzasztóan néz ki a színésznő
A sztár felismerhetetlenné vált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lara Flynn Boylet alig ismerték fel a lesifotósok, amikor kilépett az utcára kaliforniai otthonából.

A Twin Peaks sztárja mindössze 45 éves, mégis legalább 20 évvel öregebbnek látszik legfrissebb fotóin.

Slamposan kapták lencsevégre

Ajkai kacsacsőrszerűen merednek előre, szemöldöke szokatlanul magasra került, haja is vesztett dússágából. Hatalmas ősz lenövéssel, zsíros hajjal és igénytelen ruházatban lépett utcára, ami a gombok feszülését elnézve néhány számmal kisebb is volt a színésznőre.

Szemét egy hatalmas napszemüveggel takarta, de biztos, hogy nem viselt sminket a szemüveg alatt.

Pedig 2017-ben újra összeáll a Twin Peaks csapata egy mozifilm erejéig, de a külsejét elnézve nem tudjuk hogy fogja alakítani a csinos Donna Haywardot.

1990 és 1991 között játszott a sorozatban, amit most a Showtime újra akar éleszteni. A hírek szerint Lara szeretne visszatérni, ellentétben David Lynch rendezővel, aki tavaly a Facebook-oldalán közölte, hogy nem ő fogja irányítani a Twin Peaks feldolgozásának munkálatait.

"Kedves facebookos barátaim! Egy év és négy hónap tárgyalás után úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a Twin Peaks remake-jében. Sajnálatos módon nem állt elég pénz a rendelkezésemre, hogy kihozhassam azt az anyagból, ami szerintem benne van. Már felhívtam a színészeket, és elmondtam nekik is, hogy kiszállok a projektből. Sajnálom, mert imádtam a Twin Peaks világát, jó lett volna, ha minden másként alakul, és visszatérhettem volna rendezőként."

A rajongók ezután fellázadtak, és követelték David Lynch-et, így a Showtime kénytelen volt újratárgyalni az ügyet. Idén májusban bejelentették, hogy a rendező mégis részt vesz majd a projektben - bár azt nem árulták el, hogy milyen formában. Arra pedig pláne kíváncsiak vagyunk, hogy Lara az új külsejével megkapja-e régi szerepét.

Ezt is szeretjük