Irtó kínos! Túl sokat mutatott magából a színésznő a vörös szőnyegen
Laetitia Casta ismét elvetette a sulykot a ruhaválasztásnál, mindene kilátszott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Laetitia Casta soha nem tartozott a szégyenlős sztárok közé - modellmúltjából kiindulva nem csoda, hogy ma is bátran felvállalja bájait.

A nézők megszokhatták, hogy a képernyőn gyakorta hiányos öltözetben tűnik fel - elég csak az Asterix és Obelixre vagy Az oltári nagy lakás című vígjátékra gondolni.

Szívesen mutogatja magát

Ahogy már korábban megírtuk, a kifutón sem szégyenlősködik, noha kebleire bizony hatással van a gravitáció.

Igaz, ami igaz, a manökenből lett színésznő sosem tartozott a piszkafa alkatú sztárok közé, sokkal inkább különleges arcával és nőies formáival hódít.

Ami azonban egy divatbemutatón csak-csak elmegy, egy rangos díjátadón már kiveri a biztosítékot.

Ám, úgy tűnik, ez egy cseppet sem érdekli a háromgyerekes francia sztármamit, hiszen a 35. Cesar-gálára egy felül szinte teljesen átlátszó ruhában érkezett.

A meghökkentő darabban nemcsak megereszkedett kebleit, de méretes mellbimbóit is közszemlére tette.

Nem nézett tükörbe?

Érthetetlen, hogy mi okból választotta ezt a darabot, hiszen egy zártabb, visszafogottabb ruha sokkal előnyösebb lett volna számára, de már egy melltartó is sokat javított volna a helyzeten.

Mindenesetre tény, hogy Laetitia Casta háromgyerekes anyaként remek formában van, ám bármennyire is elégedett lehet testével, mégsem kellene mindent megmutatnia.

A család mellett egyébként továbbra is dolgozik, és bár a magyar nézők 2008-ban látták utoljára A lány és a farkasok című drámában, 2011-ben két filmet is forgat: a Derrière les murs és a The Island címűt.

Ezt is szeretjük