Lady GaGa kezét csúnya égési sebek tarkítják
Agyonhajszolja magát
Lady GaGa egyik koncertje után dedikált rajongóinak New Yorkban, minek során sikerült megint villantania.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady GaGát a közelmúltban örökítették meg New Yorkban, miközben a Radio City Hall közelében dedikált rajongóinak koncertje után. A 23 éves amerikai énekesnő önmagához képest visszafogott fehér öltözetben látta el névjegyével a szerencsések papírjait és képeit, ám egy meghökkentő villantással azért sikerült megajándékoznia a világot.

A Poker Face című sláger előadójának bal csuklóján egy csúnya égési sebhely éktelenkedett, amelynek eredetére nem derült fény, de a fotó tanúsága szerint mindenképpen fájdalmas lehetett, amikor szerezte. Arról nem is beszélve, hogy a lábai is tele voltak zúzódásokkal és kék-zöld foltokkal.

Komolyan veszi a munkáját

Habár Lady GaGa excentrikus stílusát sokan eltúlzottnak és erőltetettnek tartják, azt nem lehet róla elmondani, hogy a szakmáját ne venné komolyan.

The Monster Ball nevű turnéja előadásain ugyanis a beszámolók szerint a popdíva mindvégig élőben énekel, playback és tátogás nélkül, és a lenyűgöző koreográfiákat is ő csinálja.

Ezek tükrében nincs nagyon mit csodálkozni azon, hogy az ifjú csillag teste olyan, mint egy bokszolóé, a múlt héten pedig több előadását is le kellett mondania, miután Indiana államban elájult a színpadon.

Az orvosok kimerültséget és kiszáradást diagnosztizáltak nála, és pár napos kényszerpihenőre küldték.

Bocsánatot kért

Lady GaGa ezek után a Twitteren üzent rajongóinak, elnézést kérve tőlük, és azt ígérte, hogy az elmaradt fellépéseket mielőbb pótolja.

- Nem tudok elégszer bocsánatot kérni, és elmondani, hogy mennyire sajnálom.

Hallottam az öltőzömben a rajongók tapsolását, de hiába könyörögtem, nem engedtek vissza a színpadra - írta Lady Gaga.

Ezt is szeretjük