Nem csoda, ha őt fotózta mindenki! Majdnem elrepedt a szűk szoknya Lady Gaga hátsóján
Nézd meg!
Az énekesnő megint kitett magáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahol Lady Gaga megjelenik, ott biztosan érdemes fotózni - így gondolhatták azok a járókelők is, akik a hétvégén felfedezték, hogy a 29 éves énekesnő a nyugat-hollywoodi Pump bárban töltötte az estéjét.

Bár a sztár ezúttal önmagához képest kifejezetten visszafogottnak tűnt, azért bőven volt miért kattintgatni a kamerákat és az okostelefonokat. Gagán ugyanis olyan szűk felső és még szűkebb latexszoknya feszült, amely bármelyik pillanatban el is repedhetett volna rajta.

Nem is kellett a fekete szetthez más kiegészítő, mint egy kissé fura napszemüveg, és máris megvolt a dívás külső, Lady Gaga olvasatában.

Ilyen gyerek volt Lady Gaga

Hogy milyen lehetett gyerekként az excentrikus sztár? Nos, erről az édesanyja mesélt nemrégiben a Daily Beast hasábjain.

- Amikor a lányom, Stefani - akit legtöbben Lady Gagaként ismernek - kicsi volt, fájdalmas tapasztalatok árán tanulta meg, miért veszélyes a gonoszság, és miért fontos, hogy kedvesek legyünk másokkal. Stefani kreatív volt, és megvolt a magához való esze, de a társai nem mindig fogadták el az egyediségét és azt, hogy más, mint ők. Emiatt olykor kigúnyolták, megalázták és kiközösítették. Nagyon fájdalmasan élte meg mindezt, nekem pedig a szívem szakadt meg, hogy végig kellett néznem - írta Cynthia Germanotta.

Éppen emiatt indították el az Emotion Revolution kampányt, amely az énekesnő Born This Way, azaz Így Születtem nevű alapítványát népszerűsíti - a szervezeten keresztül olyan fiatalokat szeretnének segíteni, akik beilleszkedési és elfogadási problémákkal küzdenek.

Gaga egyébként készül a júliusi Montreux Jazz 2015 fesztiválra, ahol ismét Tony Bennett-tel áll színpadra - szeptemberben megjelent eddigi utolsó, Cheek to Cheek című lemezén is a legendás sztárral énekel együtt.

Mindemellett készül az esküvőjére, barátja, Taylor Kinney Valentin-napon kérte meg a kezét.

Kim Kardashian és Rita Ora latexben

Nézd meg, ugyanaz a ruha kinek állt jobban, kattints a páros képekért!

Ezt is szeretjük