Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései
Lady GaGa minden fellépésével újabb botrányt kavar. Nézd meg a legemlékezetesebb fotóit.

Dia

 	Lady GaGa és a rajongók 	Lady GaGa mindent megtesz annak érdekében, hogy rajongói jól szórakozzanak a koncertjein. Ez a kép 2010 augusztusában készült a Lollapalooza nevezetű zenei fesztiválon, ahol meglehetősen alulöltözve ugrott a tomboló közönség közé.

Lady GaGa és a rajongók

Lady GaGa mindent megtesz annak érdekében, hogy rajongói jól szórakozzanak a koncertjein. Ez a kép 2010 augusztusában készült a Lollapalooza nevezetű zenei fesztiválon, ahol meglehetősen alulöltözve ugrott a tomboló közönség közé.

Dia

 	Lady GaGa és a Királynő 	2009 decemberében Lady GaGa is megtekintette Blackpool városában a Royal Variety Show-t, az előadás után pedig személyesen köszönthette II. Erzsébet angol királynőt - mindezt egy vörös latexruhában. 	Kapcsolódó címke: 	Lady GaGa » 	 

Lady GaGa és a Királynő

2009 decemberében Lady GaGa is megtekintette Blackpool városában a Royal Variety Show-t, az előadás után pedig személyesen köszönthette II. Erzsébet angol királynőt - mindezt egy vörös latexruhában.

Kapcsolódó címke:
Lady GaGa »
 

Dia

 	Lady GaGa és a divat 	Lady GaGa fellépésről fellépésre igyekszik megdöbbenteni rajongóit extravagáns ruhakölteményeivel, amelyet a The House of GaGa munkatársai készítenek el neki. Bár folyamatosan felülmúlja önmagát, ki tudja, meddig lehet ezt még fokozni. 	Kapcsolódó cikk: 	Extrém és vad! Fotókon Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései 2011-ből » 	 

Lady GaGa és a divat

Lady GaGa fellépésről fellépésre igyekszik megdöbbenteni rajongóit extravagáns ruhakölteményeivel, amelyet a The House of GaGa munkatársai készítenek el neki. Bár folyamatosan felülmúlja önmagát, ki tudja, meddig lehet ezt még fokozni.

Kapcsolódó cikk:
Extrém és vad! Fotókon Lady GaGa legarcpirítóbb szerelései 2011-ből »
 

Dia

 	Lady GaGa és a magassarkú cipők 	Lady GaGa imádja a magassarkú cipőket, ám 2010 júniusában túllőtt a célon, látványos, ám egyúttal szinte használhatatlan lábbelijében ugyanis óriásit esett mindenki szeme láttára a Heathrow reptéren. 	Kapcsolódó cikk: 	Lady GaGa járni sem tud élete legvadabb cipőjében »

Lady GaGa és a magassarkú cipők

Lady GaGa imádja a magassarkú cipőket, ám 2010 júniusában túllőtt a célon, látványos, ám egyúttal szinte használhatatlan lábbelijében ugyanis óriásit esett mindenki szeme láttára a Heathrow reptéren.

Kapcsolódó cikk:
Lady GaGa járni sem tud élete legvadabb cipőjében »

Dia

 	Lady GaGa és az extremitás 	Az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő célja a megdöbbentés, sőt mi több, a sokkolás is, éppen ezért egy botrányos hús-bikinis címlapfotó után egy hús-estélyiben tette tiszteletét 2010 szeptemberében a MTV Video Music Awards díjkiosztó gálán. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Az MTV Video Music Awards legmerészebb fellépőruhái »

Lady GaGa és az extremitás

Az eredetileg Stefani Germanotta néven született énekesnő célja a megdöbbentés, sőt mi több, a sokkolás is, éppen ezért egy botrányos hús-bikinis címlapfotó után egy hús-estélyiben tette tiszteletét 2010 szeptemberében a MTV Video Music Awards díjkiosztó gálán.

Kapcsolódó képgaléria:
Az MTV Video Music Awards legmerészebb fellépőruhái »

Dia

 	Lady GaGa és az álarcok 	A pop trónkövelető üdvöskéje nemcsak a gigantikus fejfedőket, hanem a különféle maszkokat is imádja, amelyekkel ha kedve tartja, eltakarhatja arcát. Ezt az emlékezetes darabot 2010 márciusában viselte a MAC Viva Glam gálán a londoni Ill Bottaccióban. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A pop legdögösebb üdvöskéi »

Lady GaGa és az álarcok

A pop trónkövelető üdvöskéje nemcsak a gigantikus fejfedőket, hanem a különféle maszkokat is imádja, amelyekkel ha kedve tartja, eltakarhatja arcát. Ezt az emlékezetes darabot 2010 márciusában viselte a MAC Viva Glam gálán a londoni Ill Bottaccióban.

Kapcsolódó képgaléria:
A pop legdögösebb üdvöskéi »

Dia

 	Lady GaGa és trükkjei 	A többszörös Grammy-díjas popsztár imidzsének elengedhetetlen része az állandó meglepetés, a trükkökből pedig egyelőre nem fogyott ki: ezekkel az implantátumokkal az arcában adott például egy interjút 2011 februárjában a Good Morning America nevű reggeli beszélgetős műsorban, a hatás pedig nem maradt el. 	Kapcsolódó cikk: 	Lady GaGa olyat mutatott, amitől eláll a lélegzeted »

Lady GaGa és trükkjei

A többszörös Grammy-díjas popsztár imidzsének elengedhetetlen része az állandó meglepetés, a trükkökből pedig egyelőre nem fogyott ki: ezekkel az implantátumokkal az arcában adott például egy interjút 2011 februárjában a Good Morning America nevű reggeli beszélgetős műsorban, a hatás pedig nem maradt el.

Kapcsolódó cikk:
Lady GaGa olyat mutatott, amitől eláll a lélegzeted »

Ezt is szeretjük
Szerző: Bajtai András
Fotó: