Lady GaGa felidézte gyerekkorának szörnyű emlékeit
Lady GaGa a Cosmopolitannek mesélt arról, hogy milyen megaláztatásokban volt része az iskolában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az éppen világkörüli turnén lévő Lady GaGa hétről hétre gondoskodik arról, hogy különféle vallomásaival felkavarja maga körül az állóvizet. A 24 éves amerikai énekesnő néhány napja koncert közben osztotta meg rajongóival, hol és hogyan szeretne meghalni, a közelmúltban pedig gyerekkoráról mesélt.

Stefani Joanne Angelina Germanotta a Cosmopolitan magazinnak adott interjút, amiben felidézte nyomasztó diákkori élményeit. Az ifjú lányt ugyanis saját elmondása szerint szokatlan megjelenése miatt rendszeresen kigúnyolták osztálytársai, ami eleinte nagyon rosszulesett neki.

Mindenki rajta szórakozott

- Nagyon nagy orrom volt, göndör barna hajam, és túlsúlyos voltam. Mindenki rajtam szórakozott - mesélte Lady GaGa.

A világhírű díva hozzátette, reméli, hogy sikere inspirálja a fiatal korosztály azon tagjait, akik szintén úgy érzik, sehová sem tartoznak.

Ahogyan ő fogalmazott, azt szeretné, ha a jövőben sokan mondanák el magukról, hogy Lady GaGa változtatta meg az életüket a zenéjével.

A fülbemászó slágereiről és excentrikus ruháiról elhíresült fiatal énekesnő két év alatt az elmúlt időszak talán legmarkánsabb zenei színrelépését produkálta.

A nem is olyan messzi múltban Lady GaGa neve ugyanis teljesen ismeretlen volt, az elmúlt időben azonban üstökösszerűen hódította meg a világot.

A slágerlisták élén

Debütáló albuma The Fame címmel jelent meg 2008. augusztus 19-én, az első két kislemezre kimásolt dal pedig számos országban lett pillanatok alatt listavezető. 

A lemezt hat Grammy-díjra jelölték, amiből meg is kapta a legjobb elektronikus, illetve dance lemeznek, valamint a legjobb dance dalnak járó díjat.

A magyar rajongók legnagyobb örömére Lady GaGa a The Monster Ball Tour keretén belül Magyarországra is ellátogat, és 2010. november 7-én a Budapest Sportarénában ad egy fergetegesnek ígérkező koncertet.

Ezt is szeretjük