Félpucéran illegette magát a részeg Lady GaGa

A feltörekvő énekesnő örömmel pózolt rajongóival szellős öltözetében, és még szakadt harisnyáját sem szégyellte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem telik el hét anélkül, hogy Lady GaGa ne adna elő valami eszement magánprodukciót. A 23 éves amerikai énekesnőt ezúttal Németországban kapták lencsevégre, ahol sikerült még önmagát is alulmúlnia: részegen és meglehetősen szellős viseletben pózolt szerencsés rajongói oldalán!


Lady GaGa nem viselt mást, mint egy rózsaszínű melltartót, egy bugyit, egy szakadt, fekete harisnyát és természetesen az elmaradhatatlan napszemüvegét.

Nincs is mit csodálkozni a feltűnési viszketegségben szenvedő sztár mostani mutatványát látva, hiszen az elmúlt hónapokban szinte minden elképzelhető hírnévnövelő trükköt bevetett már.

Bármit bevállal a hírnévért

Láttuk már Lady Gagát mellet villantani, szado-mazo szerelésben megjelenni egy sajtótájékoztatón, részegen pózolni, a manapság kötelezőnek számító biszexualitást kiteregető interjúról nem is beszélve.

Az pedig nem véletlen, hogy a feltörekvő popsztár szinte mindig vastag sminkkel és extrém öltözékben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Hiszen hétköznapi arca szépségápolási szerek nélkül nem nevezhető éppenséggel vonzónak.

Az eredetileg Stefani Joanne Angelina Germanotta nevet viselő celebmaca zenei tehetsége meglehetősen fiatalon megmutatkozott.

11 éves korában a világhírű manhattani zeneiskola, a Julliard School tanulója lett. Négyévesen kezdett zongorázni, 13 évesen már saját balladát komponált, egy évvel később pedig nyilvános zenei esteken lépett fel.

Lady GaGát a népszerű rapper-producer, Akon fedezte fel, és indította el a showbiznisz rögös útján. Első lemeze The Fame címmel tavaly látott napvilágot, amelyre nagy hatást gyakorolt David Bowie, a Queen, Madonna és Michael Jackson zenéje.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Just Dance című slágerét Grammy-re is jelölték, de a díjat végül a Daft Punk kapta meg.

Ezt is szeretjük