Szégyenteljes titkáról vallott a különc Lady GaGa
A botrányos énekesnő nemrég egy magazinnak elmesélte, megjárta a poklok poklát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A tudatosan extrém és magamutogató ifjú popsztár, Lady GaGa nemrég alaposan megdöbbentette rajongóit.

Egy vele készült interjúban ugyanis elárulta, kizárólag édesapjának köszönheti, hogy nem lett belőle drogfüggő roncs, akire egyszer csak holtan találtak volna rá lakásán.

A problémák 2005-ben kezdődtek, amikor is a világéletében énekesnőnek készülő, eredetileg Stefani Germanotta névre hallgató leányzó kimaradt a New York-i Egyetem zenekurzusáról, hogy végre kezébe vegye sorsát.

A kokótól lett GaGa

Persze a hírnév felé vezető út rögösebb volt, mint képzelte, a sorozatos elutasításokat pedig nehezen viselte, így hamarosan rászokott a kokainra.

- Akárhányszor be voltam állva, Cure-t hallgattam. Imádtam a zenéjüket, de ilyenkor mindig ugyanaz a dal szólt, újra és újra, miközben egymás után bontottam a kokainos zacskókat - vallotta.

Azt is elmesélte, nem érezte, hogy probléma lenne vele, mindaddig, míg a barátai aggódva rá nem kérdeztek, hogy ki van ilyenkor vele, ő pedig azt felelte: „Senki. Csak én meg a tükörképem.”

Végül édesapja, Joseph volt az, aki ráébresztette, rossz irányba tart. Egy alkalommal felkereste Stefanit a lakásán, és elég volt csak ránéznie csemetéjére, hogy megállapítsa: „Hűha, te aztán jól be vagy kokózva, édes lányom!”

- Addig sohasem beszéltünk drogokról, de akkor így szólt: „Csak azt akarom mondani, bárkivel is találkozol ilyen állapotban, és bármilyen barátokat is szerzel, veszíteni fogsz.” Többet nem esett erről szó. Soha - idézte fel emlékeit a sztár.

E beszélgetés hatására döntött úgy, végleg felhagy a drogokkal. Bár imád bulizni és néha kirúgni a hámból, ügyel rá, hogy soha többé ne szálljon el.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám hogy ilyen excentrikus és különc sztár lett belőle, végső soron mégiscsak a drognak köszönheti: állítólag egy elvarázsolt pillanatában született meg fejében az egyedi GaGa-imázs.

Ezt is szeretjük