Kínos fotó! Valami igazán borzalmasat villantott Lady GaGa
Lady Gagának lételeme a feltűnősködés, ám gyakran túllő a célon - ez történt most is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gaga 2008-ban bombaként robbant be a köztudatba, zsenge kora ellenére rekordsebességgel vált sokak kedvencévé, extrém megjelenésével és botrányaival pedig hétről hétre témát szolgáltat a bulvármagazinoknak.

Nem csoda, hogy néhány év alatt a lesifotósok egyik legkedveltebb célpontjává vált, hiszen bárhol jelenjen is meg, szinte biztos, hogy előrukkol valamivel, amit érdemes megörökíteni.

Mindig provokál

Bár az utcán sem fogja vissza magát, többnyire mégiscsak a színpadon szeret kitárulkozni - általában merész, leginkább fehérneműre emlékeztető, falatnyi kreációkban láthatjuk.

Az idei Brit Awards díjátadó gáláján sem hazudtolta meg önmagát - ha a zsűrizésnél az öltözéket is pontozták volna, GaGa aligha nyert volna, így viszont három kategóriában is a díjazottak között tudhatta magát.

Narancsbőrös hátsóját mutogatja

A rangos eseményen hatalmas póthajjal jelent meg, és egy átlátszó, fehér csipkés kezeslábast viselt. Az alul aszimmetrikus darab egyik lábát eltakarta ugyan, a másikban viszont teljesen szabadon gyönyörködhettek a díjátadó résztvevői. Ez volt a helyzet a fenekével is, amelyet szintén nem borított textil - narancsbőr viszont annál inkább.

Bár Lady Gaga alapvetően vékony alkat, és teste apró egyenetlenségeit könnyen elrejthetné akár egy rövidebb szoknyával is, valamiért mindig ragaszkodik hozzá, hogy minél nagyobb felületet mutasson meg magából.

Pedig tudhatná, hogy még Hollywoodban is igaz az örökérvényű közhely: a kevesebb néha több.

Ezt is szeretjük