Lady Gaga bugyi és melltartó nélkül lépett színpadra az esti koncertjén

Ilyen merész szettben énekelt az este Birminghamben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gaga sohasem volt egy szégyenlős típus: extravagáns, sokkoló szettjeiről híresült el karrierje legelején. Habár az elmúlt években sokkal kifinomultabb és visszafogottabb lett a stílusa, merészségért még most sem kell a szomszédba mennie - és ennek ékes bizonyítéka a tegnap esti koncertjén viselt szettje.

Irtó szexi szettet húzott

Az énekesnő a birminghami fellépésén számos merész fellépőruhával örvendeztette meg a közönséget, a legdurvább azonban egy áttetsző darab volt, ami alá fehérneműt sem húzott - a keblei majdnem ki is buggyantak belőle a koncert felénél.

A bőrhatású szettje nagyon tetszett a rajongóknak, rengetegen hasonlították a popkirálynő Madonnához, aki hasonló szerelésekben lépett színpadra fiatalabb korában. Persze, mint mindig, most is voltak nagyszájú kritikusok, akik szerint Gaga túlmegy minden határon, és a #metoo kampány csúcsán nem kellene így mutogatnia magát.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük