Olcsó nőnek nevezték Meghan hercegnét - Durván leszólta a híres írónő
Lady Colin Campbell nem fogta vissza magát a hercegnével kapcsolatban.

meghan-hercegne-lady-colin-campbell-velemeny-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő egykori bizalmasa, az írónő, Lady Colin Campbell egyáltalán nincs jó véleménnyel Harry herceg feleségéről: nem sokra tartja Meghan hercegnét. Ezúttal a Vogue címlapja miatt kritizálta, ugyanis szerinte rémes munkát végzett a különkiadással, ráadásul hercegnéként nem is ezzel kellene foglalkoznia.

Durván beszólt neki

- Sosem volt A-listás híresség, úgyhogy nem kellene a továbbiakban úgy viselkednie. A királyi család tagjai nem mezei celebek.

Egyszerűen olcsó, vulgáris és felelőtlen.

A viselkedésével pedig még azoknak is csalódást okoz, akik korábban felnéztek rá - nyilatkozta a Closer magazinnak.

A Vogue-os munkája miatt egyébként nagyon sok kritikát kapott, mind a kritikusoktól, mint a lap olvasóitól. Még a népszerű brit műsorvezető, Piers Morgan is beszólt neki miatta:

- B-listás színésznőcskeként, gondolom, egész életében arra vágyott, hogy a Vogue címlapján szerepelhessen. Van egy hírem számodra: már nem reflektorfényfüggő sztárocska vagy, hanem a királyi család egyik tagja. Viselkedj is úgy! - írta a Daily Mail oldalán.

A vogue-os címlapja miatt rengeteg kritika érte.
A vogue-os címlapja miatt rengeteg kritika érte.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Különösen akkor akadtak ki rá, amikor kiderült, hogy ráadásul nem is az ő ötlete volt a kritizált címlap, hanem Samantha Brett és Steph Adams könyvéből, a The Game Changersből lopta, amelyen ő is szerepelt annak idején. Ugyanazt az ötletet másolta le, és adta el sajátjaként a Vogue vezetőségének. Erről bővebben itt írtunk.

Nem ez volt az első eset egyébként, hogy Lady Campbell odaszúrt volna Meghannak. Korábban azt nyilatkozta róla, hogy szerinte egyáltalán nem kedvelné őt Diana hercegnő, és azt is elárulta, miért.

- Két dudás nem fér meg egy csárdában, ahogy két színésznő sem. Nem véletlenül volt "színésznő" Diana gúnyneve. Szerintem nagyon sok mindenben hasonlítanak, és emiatt rengeteg dologban lenne konfliktus és érdekellentét közöttük. Ha engem kérdeznek, szerintem Meghan át sem gondolta ezt az egészet: ő csak hercegnő akart lenni, és bejött neki.

Majd az idő eldönti, mennyire lesz tartós a házasságuk. Meghan sokkal tanultabb és műveltebb, mint Diana volt, és emocionálisan is stabilabb. Az önbizalma pedig már-már zavaróan nagy. Reméljük, hogy őt nem teszi tönkre lelkileg a megfelelni akarás és az udvari szabályzat - mondta július elején a new! magazinnak.

Meghan és Katalin nem bírják egymást

A két hercegnő közötti viszály lassan a testvérpár viszonyát is megmérgezi.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük