Őt tartják a brit királyi család legszebb tagjának: nem Katalin hercegné az
Lady Amelia Windsor sikeres modell.

lady-amelia-windsor-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit királyi család tagjai közül egyértelműen Katalin hercegné az, aki jelenleg diktálja a divatot, a nők rajonganak kifinomult stílusáért, nem mellesleg gyönyörű és bűbájos nő.

Ennek ellenére a Tatler magazin szakértői mégsem őt tartják a família legszebb tagjának, még 2016-ban Lady Amelia Windsort tisztelték meg ezzel a címmel.

Lady Amelia Windsor modellként keresi a kenyerét

Amelia 1995. augusztus 24-én látta meg a napvilágot George és Sylvana Windsor harmadik gyermekeként. A nagyapja Eduárd kenti herceg, aki Erzsébet királynő egyik unokatestvére. Jelenleg a fiatal lány a 43. helyen áll a trónöröklődési sorrendben.

A St. Mary's School tanulója volt Ascotban, miután ott elvégezte középiskolai tanulmányait, egy évig utazgatott, bejárta Indiát és Thaiföldet. A kalandos időszak után belevetette magát a felsőfokú tanulmányaiba, az Edinburgh-i Egyetem hallgatója lett, ahol franciául és olaszul tanult.

A szőke szépség, mivel a királyi családban nem magas rangú pozíciót tölt be, így lényegében olyan irányba mehetett tovább, amilyenbe szeretett volna. Ő végül a modellkedésben találta meg az útját. A londoni Storm Model Management az ügynöksége, olyan modellek váltak ennek a csapatnak köszönhetően világsztárokká, mint például Kate Moss vagy Cara Delevingne.

2017 februárjában lépett először a kifutóra, a Dolce & Gabbana show-ján vett részt a milánói divathéten. 2019-ben szintén a neves olasz márka ruháiban tündökölt egy bemutatón. A Chanelnél még gyakornokoskodott is, ugyanis nagyon érdekelte a divatvilág kreatív oldala, a ruhák elkészítésétől a kifutós show-k leszervezéséig mindenre kíváncsi volt.

Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel magáról és a munkásságáról felvételeket. Közösségi oldalán közel 100 ezren követik. 2020-ban a Talia Collective honlap egyik szerkesztője lett, környezettudatos utazásról és életmódcikkeket ír.

Margit hercegnő jóképű unokája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Arthur Chattóból.

Ezt is szeretjük