Megcsalta férjét a kollégájával! Vége a népszerű színésznő házasságának
Kym Lomas és férje, Jamie Lomas külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kym Lomas, a népszerű Coronation Street című sorozat sztárja, valamint férje, Jamie Lomas felbontják házasságukat.

A híresztelések szerint kapcsolatuk egyértelműen egy harmadik fél miatt romlott meg, ugyanis a színésznőnek egy kollégájával volt viszonya.

Megcsalta a férjét

A 37 éves színésznőnek ez lesz a második válása. Előző férjével, a szintén színész Jack Ryderrel 2002-ben esküdtek egymásnak örök hűséget, ám házasságuk 2008-ban véget ért. Kymet nem viselték meg túlságosan a történtek, még ugyanabban az évben szerelmi viszonyba keveredett Jamie Lomasszal.

A nála fiatalabb, 33 éves színésszel 2009-ben közös gyermekük született, ám a kisfiú 18 héttel előbb jött a világra, és szinte rögtön meghalt. A tragédia akkor összekovácsolta a párost, és 2011-ben újabb gyermeket vállaltak, aki szerencsére egy gyönyörű és egészséges kislány lett.

2012-ben kimondták egymásnak a boldogító igent, bár a színésznő valószínűleg csupán a külső nyomás miatt ment bele a dologba, hiszen a szertartást után öt hónappal már kollégájával, Oliver Mellorral keveredett viszonyba.

Egy év után válnak

Jamie Lomas kiborult a hírek hallatán, de egy kis idő után úgy tűnt, megnyugodott, és hajlandó megbocsájtani feleségének.

Ám ez a történés nyomot hagyott az életükben, kiderült, a kapcsolatuk annyira megszenvedte a félrelépést, hogy a régi bizalmat többé nem tudják visszaállítani.

Közeli barátok úgy vélik, a színésznő véglegesnek érzi a szakítást, elmondása szerint férje modora szinte elviselhetetlen, teljesen megromlott köztük a viszony, így ő már készen áll a változásra, annak ellenére, hogy nehezen hozták meg ezt a döntést.

A pletykák szerint a pár nagyon sokat küzdött a kapcsolatért, és mindent megtettek, hogy jobbra forduljanak a dolgok, de most jutottak el arra a pontra, hogy mindenkinek jobb, ha nem élnek egy fedél alatt.

Ezt is szeretjük