A buja popkirálynő, Kylie Minogue megdöbbentő átalakulása

A dögös énekesnő eddig erotikus kisugárzásáról és szexis öltözékéről volt híres.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue sosem ment a szomszédba egy kis feltűnésért, amit legutóbbi fotózása is bizonyít.

A 40 éves popsztár mindenkit megdöbbentett legújabb arcával:

fehérre mázolt bőr, paróka, vörös ajkak és kimonó gondoskodtak arról, hogy felismerhetetlen legyen az ausztrál énekesnő, aki imígyen promotálja legújabb világkörüli turnéját.

Turné a köbön

A KylieX elnevezésű koncertkörút Párizsban veszi kezdetét május 6-án, és egyes források szerint 10 millió fontba kerül, hogy minden úgy jelenhessen meg a színpadon, ahogy elképzelték.

A számos országban – például Románia, Bulgária, Törökország, Luxemburg, Oroszország, Litvánia, Spanyolország – fellépő sztár Budapestre is ellátogat május 15-én, így a magyar rajongók sem maradnak le a nagy buliról, melyre hatalmas az érdeklődés, már csak azért is, mert a sztár mellrákja óta most turnézik először.

Annak idején, betegsége miatt, 2005-ben félbe kellett szakítania Showgirl című koncertútját. Mint később kiderült, az orvosok először félrediagnosztizálták Kylie-t, mondván, hogy semmi komoly baj nincs az egészségével. Szerencsére elment egy másik doktorhoz is, aki megállapította, hogy mégiscsak gond van.

 

A KylieX turnéval Nagy-Britanniában is több helyütt fellép majd az énekesnő, de úgy döntött, Amerikába nem megy többet, miután csúfosan megbukott legutóbbi próbálkozása során.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy népszerűsítse 2007 végén megjelent tizedik, X című stúdióalbumát, rengeteg tévés felkérést elfogadott a tengerentúlon, ennek ellenére csak 6000 példányt tudott eladni a lemezből, és a 139. helynél tovább nem jutott a Billboard listán.

Ezt is szeretjük