Váratlanul szakítottak! Öt év után ezért ment szét a népszerű sztárpár
Kylie Minogue nehezen viseli a történteket, az énekesnő maga alatt van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kylie Minogue szíve összetört. A sztár és spanyol modell párja most jelentették be a The Sun magazinnak, hogy külön utakon folytatják.

A szakítás mindenkit meglepett, ugyanis pár hónappal ezelőtt az énekesnő még arról beszélt, hogy egymásnak teremtette őket a sors.

Öt év után szakítottak

Kylie Minogue 2008-ban ismerkedett meg a tíz évvel fiatalabb Andres Velencosóval, a szerelem nagyon nagy volt, az énekesnő hosszan tartó betegsége után végre újra élvezni tudta az életet. Úgy tűnt, kapcsolatuk a nagy korkülönbség ellenére is nagyon jól működik.

A szakításukról szóló bejelentés váratlan volt, hiszen pár hónapja az énekesnő azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint szerelemük örök. Utoljára augusztusban látták őket együtt, ahogy kéz a kézben indultak haza egy romantikus londoni vacsora után.

A páros öt év után mégis úgy döntött, hogy külön utakon folytatják. Elmondásuk szerint az elhatározás közös volt, bár Kylie Minogue bevallotta, őt rosszabbul érinti, hogy többé nem alkotnak egy párt, még nagyon kötődik spanyol kedveséhez.

Ezért lett vége

A szakítást azzal magyarázták, hogy szerelemük a sok külön töltött idő miatt elmúlt, már csak barátként szeretik és tisztelik egymást.

A sok távollét próbára tette kapcsolatukat, és ezt a problémát sajnos nem sikerült áthidalniuk és megoldaniuk.

Kylie Minogue felépülése után most ismét belevetette magát a munkába, egy új albumot készít, amelyet egy világkörüli turnén mutat majd be. Saját énekesi karrierje mellett mások pályafutását is egyengeti, ugyanis a Voice legújabb szériájának egyik mentorává vált.

Az énekesnő ugyan nagyon sokat dolgozott mostanában, és kevés ideje maradt arra, hogy a kedvesével foglalkozzon, de közeli ismerősei szerint nagyon szenved a férfi hiányától, szíve szerint ismét egy párt alkotna Andres Velencosóval.

Ezt is szeretjük