A 24 éves Kylie Jenner megmutatta kerekedő babapocakját: második gyerekével várandós a tévésztár
Kylie Jenner az Instagramon jelentette be, hogy második gyerekével várandós.

GettyImages-1205192368
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus 20-án robbant a hír, miszerint Kim Kardashian húga, a 24 éves Kylie Jenner második gyermekével várandós.

Azután kezdték el ezt pletykálni, miután a fiatal tévésztár szülője, Caitlyn Jenner bejelentette, hogy hamarosan születik egy újabb unokája, de mint kiderült, Burt Jenner fiára gondolt akkor, nem pedig Kylie lányára. Magyar idő szerint a hajnali órákban Kylie feltöltött egy pár perces videót, amiben megerősítette, tényleg várandós.

Kylie Jenner először mutatta meg kerekedő babapocakját

Jenner egy teljes videót tett fel, amelyben megmutatta, hogy örült párja, Travis Scott a második kicsinek, milyen volt az első ultrahangvizsgálat, hogyan jelentette be édesanyjának, Kris Jennernek, hogy várandós, de az augusztusi születésnapi ünnepségébe is bepillantást nyújtott a rajongóknak. Természetesen a babapocakját is megmutatta, ahogy ezen a fotón is látszik, már szépen kerekedik neki.

kylie-terhes
Fotó: Instagram/Klyie Jenner

Arról nem számolt be, hogy pontosan hányadik hónapban van, és a kicsi nemét sem árulta még el. Valószínűleg 2022-ben születik majd meg a baba. A rajongók persze már találgatnak, ugyanis Kylie az Instagramon első gyermekére, Stormira úgy hivatkozott, hogy ő a kedvenc lánya. Ebből azt következtették ki, hogy a méhében növekedő csöppség biztosan fiú lesz.

Előző terhességét próbálta teljes titokban tartani, persze a pletykalapok leközölték, hogy várandós. Ennek ellenére a sztár a közösségi oldalán nem erősítette meg a híreket, sőt direkt olyan képeket posztolt, amelyeken teljesen lapos volt a hasa, így egyeseket teljesen összezavart. Persze azoknak lett igazuk, akik mélyen hittek abban, hogy Kylie tényleg terhes, kislánya, Stormi Webster 2018. február 1-jén született meg.

Kylie Jenner kislányával és Travis Scott-tal 2021 júniusában.
Kylie Jenner kislányával és Travis Scott-tal 2021 júniusában.
Fotó: Craig Barritt / Getty Images Hungary

Rapper párjával 2017-ben kezdett randevúzni, miután fény derült a kapcsolatukra, tíz hónappal később már meg is született a kis Stormi. 2019 októberében szakítottak, majd 2020 tavaszán pletykálni kezdték, hogy újra összejöttek. Egy évvel később ismét felröppentek a hírek, hogy megint együtt vannak, majd idén júniusban a vörös szőnyegen is egy párként jelentek meg.

Jenner 2019-ben a világ legfiatalabb milliárdosává vált a Forbes szerint, ugyanis a Klyie Cosmetics cége az egyik legfelkapottabb kozmetikai márkává nőtte ki magát pár év alatt. 2021-ben a lista 51. helyére csúszott vissza, ma már nem számít milliárdosnak, jelenleg 620 millió dollárra becsülik a vagyonát.

Kendall és Klyie a plasztika előtt és után

Képes összeállításunkban végignézheted Kim Kardashian húgai, Kendall és Kylie Jenner látványos átalakulását.

Ezt is szeretjük