Szupersztárok gyerekei
Számos szupersztár büszkélkedhet tinédzserkorú vagy felnőtt gyerekkel.

Dia

 	Colin Hanks 	Tom Hanks és Samantha Lewes házasságából 1977. november 24-án született meg Colin Hanks, aki édesapja nyomdokaiba lépett. Láthattuk többek között a The Good Guys és a Roswell című sorozatokban, de szerepelt Az elit alakulatban is. Rövidesen a Dexter hatodik évadjában tűnik majd fel. 	Kapcsolódó cikk: 	Szerinted hasonlítanak egymásra? Tom Hanks fia jóképű, sármos pasivá érett »

Colin Hanks

Tom Hanks és Samantha Lewes házasságából 1977. november 24-án született meg Colin Hanks, aki édesapja nyomdokaiba lépett. Láthattuk többek között a The Good Guys és a Roswell című sorozatokban, de szerepelt Az elit alakulatban is. Rövidesen a Dexter hatodik évadjában tűnik majd fel.

Kapcsolódó cikk:
Szerinted hasonlítanak egymásra? Tom Hanks fia jóképű, sármos pasivá érett »

Dia

 	Stella del Carmen Banderas Griffith 	Antonio Banderas és Melanie Griffith egyetlen közös gyermeke, Stella del Carmen 1996-ban látta meg a napvilágot Spanyolországban. Élete első szerepét háromévesen a Tűzforró Alabama című filmben kapta, amelynek főszereplője édesanyja volt, míg a rendezői székben édesapja ült. 	Kapcsolódó cikk: 	Ilyen bűbájos tini lett Antonio Banderas kislányából »

Stella del Carmen Banderas Griffith

Antonio Banderas és Melanie Griffith egyetlen közös gyermeke, Stella del Carmen 1996-ban látta meg a napvilágot Spanyolországban. Élete első szerepét háromévesen a Tűzforró Alabama című filmben kapta, amelynek főszereplője édesanyja volt, míg a rendezői székben édesapja ült.

Kapcsolódó cikk:
Ilyen bűbájos tini lett Antonio Banderas kislányából »

Dia

 	Prince, Paris és Blanket Jackson 	Michael Jackson három gyermeket nevelt odaadó apukaként 2009. június 25-én tragikusan fiatalon bekövetkezett haláláig. Prince Michael, Paris és Blanket mindent megtesznek azért, hogy legendás édesapjuk emlékét életben tartsák. 	Kapcsolódó cikk: 	Már 13 éves! Michael Jackson kislányából gyönyörű tinédzser lett »

Prince, Paris és Blanket Jackson

Michael Jackson három gyermeket nevelt odaadó apukaként 2009. június 25-én tragikusan fiatalon bekövetkezett haláláig. Prince Michael, Paris és Blanket mindent megtesznek azért, hogy legendás édesapjuk emlékét életben tartsák.

Kapcsolódó cikk:
Már 13 éves! Michael Jackson kislányából gyönyörű tinédzser lett »

Dia

 	Lorraine Nicholson 	Jack Nicholsonnak és Rebbeca Broussard-nak két közös gyermeke született: Lorraine 1990-ben, Raymond pedig 1992-ben látta meg a napvilágot. Lorraine Nicholson édesapjához hasonlóan a színészetet választotta, láthattuk többek között a Neveletlen hercegnő második részében és a Távkapcs című komédiában. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem az apjára ütött! Jack Nicholson felnőtt lánya igazi szőke szépség »

Lorraine Nicholson

Jack Nicholsonnak és Rebbeca Broussard-nak két közös gyermeke született: Lorraine 1990-ben, Raymond pedig 1992-ben látta meg a napvilágot. Lorraine Nicholson édesapjához hasonlóan a színészetet választotta, láthattuk többek között a Neveletlen hercegnő második részében és a Távkapcs című komédiában.

Kapcsolódó cikk:
Nem az apjára ütött! Jack Nicholson felnőtt lánya igazi szőke szépség »

Dia

 	Rafferty Law 	Jude Law és Sadie Frost házasságából három gyermek született, akik közül a legidősebb, Rafferty 1996. október 6-án látta meg a napvilágot. Testvérei: Iris és Rudy, akik 2000-ben és 2002-ben jöttek a világra. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt látnod kell! Jude Law kamasz fia már most jóképűbb sztárapukájánál »

Rafferty Law

Jude Law és Sadie Frost házasságából három gyermek született, akik közül a legidősebb, Rafferty 1996. október 6-án látta meg a napvilágot. Testvérei: Iris és Rudy, akik 2000-ben és 2002-ben jöttek a világra.

Kapcsolódó cikk:
Ezt látnod kell! Jude Law kamasz fia már most jóképűbb sztárapukájánál »

Dia

 	Patrick Schwarzenegger 	Arnold Schwarzeneggernek négy gyermeke született Maria Shrivertől, akik közül harmadikként Patrick látta meg a napvilágot 1993. szeptember 18-án. Az egykori akcióhős és politikus elsőszülött fia modellkedéssel foglalkozik, 2011 nyarán példán a Hudson Jeans óriásplakátjain pózolt félmeztelenül. 	Kapcsolódó cikk: 	Póló nélkül szexi csak igazán! Arnold Schwarzenegger fia félmeztelenül pózol »

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggernek négy gyermeke született Maria Shrivertől, akik közül harmadikként Patrick látta meg a napvilágot 1993. szeptember 18-án. Az egykori akcióhős és politikus elsőszülött fia modellkedéssel foglalkozik, 2011 nyarán példán a Hudson Jeans óriásplakátjain pózolt félmeztelenül.

Kapcsolódó cikk:
Póló nélkül szexi csak igazán! Arnold Schwarzenegger fia félmeztelenül pózol »

Dia

 	Taylor Ann és Hayley Hasselhoff 	David Hasselhoff és Pamela Bach két lány büszke szülei: Taylor Ann 1990. május 5-én, Hayley pedig 1992. augusztus 28-án látta meg a napvilágot. Mindketten igyekeznek a showbiznisz világában boldogulni, énekléssel és színészettel is foglalkoznak több-kevesebb sikerrel. 	Kapcsolódó cikk: 	Dundin is hódítanak! David Hasselhoff lányai büszkén vállalják dús idomaikat »

Taylor Ann és Hayley Hasselhoff

David Hasselhoff és Pamela Bach két lány büszke szülei: Taylor Ann 1990. május 5-én, Hayley pedig 1992. augusztus 28-án látta meg a napvilágot. Mindketten igyekeznek a showbiznisz világában boldogulni, énekléssel és színészettel is foglalkoznak több-kevesebb sikerrel.

Kapcsolódó cikk:
Dundin is hódítanak! David Hasselhoff lányai büszkén vállalják dús idomaikat »

Dia

 	Shayne és A.J. Lamas 	A fejvadász sztárjának, Lorenzo Lamasnak mindig is kalandosan alakultak a nőügyei, összesen hat gyereke született három nőtől. A fotókon Shayne és A.J. Lamas látható - mindketten igyekeznek édesapjuk nyomdokaiba lépni, ám többnyire inkább botrányaikkal érik el, hogy címlapra kerüljenek. 	Kapcsolódó cikk: 	Nagypapa lett a nők kedvence! Így néz ki Lorenzo Lamas újszülött unokája »

Shayne és A.J. Lamas

A fejvadász sztárjának, Lorenzo Lamasnak mindig is kalandosan alakultak a nőügyei, összesen hat gyereke született három nőtől. A fotókon Shayne és A.J. Lamas látható - mindketten igyekeznek édesapjuk nyomdokaiba lépni, ám többnyire inkább botrányaikkal érik el, hogy címlapra kerüljenek.

Kapcsolódó cikk:
Nagypapa lett a nők kedvence! Így néz ki Lorenzo Lamas újszülött unokája »

Ezt is szeretjük
Fotó: