A leggyönyörűbb sztáresküvők
Egyes sztárok méregdrága esküvővel ünnepelték egybekelésüket, mások visszafogott, családias lagzival pecsételték meg szerelmüket.

Dia

	Tom Cruise és Katie Holmes	A sztárpár 2005 áprilisában kezdtett randizni, Tom egy romantikus római vakáción vallott szerelmet a nála 16 évvel fiatalabb Kate-nek. Kislányuk, Suri 2006 áprilisában született, esküvőjüket pedig novemberben tartották az olaszországi Braccianóban, az Odescalchi-kastélyban. Rózsákkal díszített, ötemeletes tortájuk fehér csokiból készült.	Kapcsolódó cikk:	Nem érezte kínosnak? Katie Holmes meglepő öltözékben ment strandolni »

Tom Cruise és Katie Holmes

A sztárpár 2005 áprilisában kezdtett randizni, Tom egy romantikus római vakáción vallott szerelmet a nála 16 évvel fiatalabb Kate-nek. Kislányuk, Suri 2006 áprilisában született, esküvőjüket pedig novemberben tartották az olaszországi Braccianóban, az Odescalchi-kastélyban. Rózsákkal díszített, ötemeletes tortájuk fehér csokiból készült.

Kapcsolódó cikk:
Nem érezte kínosnak? Katie Holmes meglepő öltözékben ment strandolni »

Dia

 	Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 	A Zorro bombázója 1999 márciusában kezdett randevúzni a nála 25 évvel idősebb színésszel, egy évre rá novemberben meg is esküdtek a híres New York-i Plaza Hotelben. Catherine csodásan festett hófehér, Christian Lacroix tervezte menyasszonyi ruhájában. A párnak két gyermeke született, Dylan és Carys.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

A Zorro bombázója 1999 márciusában kezdett randevúzni a nála 25 évvel idősebb színésszel, egy évre rá novemberben meg is esküdtek a híres New York-i Plaza Hotelben. Catherine csodásan festett hófehér, Christian Lacroix tervezte menyasszonyi ruhájában. A párnak két gyermeke született, Dylan és Carys.

Dia

 	Reese Witherspoon és Jim Toth 	A pár a színésznő kaliforniai, Ojai városában található birtokán mondta ki egymásnak a boldogító igent 2011 márciusában. A ceremónia családias volt és egyszerű, Reese egy Monique Lhuillier által tervezett halvány rózsaszín menyasszonyi ruhát viselt. 	Kapcsolódó cikk: 	Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Reese Witherspoon és Jim Toth

A pár a színésznő kaliforniai, Ojai városában található birtokán mondta ki egymásnak a boldogító igent 2011 márciusában. A ceremónia családias volt és egyszerű, Reese egy Monique Lhuillier által tervezett halvány rózsaszín menyasszonyi ruhát viselt.

Kapcsolódó cikk:
Csak 20 perces volt az esküvő! A hétvégén titokban ment férjhez az ismert színésznő »

Dia

 	Mariah Carey és Nick Cannon 	Az aranytorkú énekesnő és a színész-rapper Cannon 2008. április 30-án esküdtek meg a Bahamákon. A vendégeket, sőt, még a virágokat is magánrepülővel szállították a helyszínre. Az ötemeletes esküvői tortát pedig hófehér pillangókkal díszítettek fel a cukrászok. 2011 tavaszán Mariah ikereknek adott életet. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez tényleg elképesztő! Mariah Carey olyat mutatott, amit biztosan sosem felejtesz el » 	 

Mariah Carey és Nick Cannon

Az aranytorkú énekesnő és a színész-rapper Cannon 2008. április 30-án esküdtek meg a Bahamákon. A vendégeket, sőt, még a virágokat is magánrepülővel szállították a helyszínre. Az ötemeletes esküvői tortát pedig hófehér pillangókkal díszítettek fel a cukrászok. 2011 tavaszán Mariah ikereknek adott életet.

Kapcsolódó cikk:
Ez tényleg elképesztő! Mariah Carey olyat mutatott, amit biztosan sosem felejtesz el »
 

Dia

 	Fergie és Josh Duhamel 	A The Black Eyed Peas éneksnője és a jóképű színész 2009-ben házasodtak össze, ötévnyi együttjárás után. Az esküvőt Malibun tartották, a Church Estate Vineyards romantikus díszletei közt. A ceremónia valóban hercegnői volt - Fergie ruháját Dolce & Gabbana tervezte, a torta pedig mesebeli kastélyt formázott. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Fergie »

Fergie és Josh Duhamel

A The Black Eyed Peas éneksnője és a jóképű színész 2009-ben házasodtak össze, ötévnyi együttjárás után. Az esküvőt Malibun tartották, a Church Estate Vineyards romantikus díszletei közt. A ceremónia valóban hercegnői volt - Fergie ruháját Dolce & Gabbana tervezte, a torta pedig mesebeli kastélyt formázott.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Fergie »

Dia

 	Gwen Stefani és Gavin Rossdale 	A No Doubt énekesnője, Gwen Stefani egy 1995-ös turné alatt ismerkedett össze a Bush frontemberével, Gavin Rossdale-lel. A sztárpár 2002. szeptember 14-én állt a londoni St Paul’s Church oltára elé, de két héttel később Los Angeles-ben is tartottak egy lagzit, melyen Gwen egy John Galliano tervezte esküvői ruhát viselt. Négyemeletes tortájukat rockerekhez illő, varázslatos fekete rózsák díszítették. A pár két kisfiút nevel, Kingstont és Zumát. 	 

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

A No Doubt énekesnője, Gwen Stefani egy 1995-ös turné alatt ismerkedett össze a Bush frontemberével, Gavin Rossdale-lel. A sztárpár 2002. szeptember 14-én állt a londoni St Paul’s Church oltára elé, de két héttel később Los Angeles-ben is tartottak egy lagzit, melyen Gwen egy John Galliano tervezte esküvői ruhát viselt. Négyemeletes tortájukat rockerekhez illő, varázslatos fekete rózsák díszítették. A pár két kisfiút nevel, Kingstont és Zumát.
 

Dia

 	Alyssa Milano és David Bugliari 	A Bűbájos boszorkák szépségét 2008 decemberében, egy év ismeretség után jegyezte el az olasz sportmenedzser, David Bugliari. A pár 2009 augusztusában esküdött meg, New Jersey-ben. Alyssa krémszínű Vera Wang-ruhában állt oltár elé. A sztárpár 2011 februárjában jelentette be, hogy első gyermeküket várják. 	Kapcsolódó cikk: 	Reggel érkezett! Egészséges kisfia született a bűbájos sorozatsztárnak »

Alyssa Milano és David Bugliari

A Bűbájos boszorkák szépségét 2008 decemberében, egy év ismeretség után jegyezte el az olasz sportmenedzser, David Bugliari. A pár 2009 augusztusában esküdött meg, New Jersey-ben. Alyssa krémszínű Vera Wang-ruhában állt oltár elé. A sztárpár 2011 februárjában jelentette be, hogy első gyermeküket várják.

Kapcsolódó cikk:
Reggel érkezett! Egészséges kisfia született a bűbájos sorozatsztárnak »

Dia

 	Rebecca Romijn és Jerry O'Connell 	Rebecca Romijn modell-színésznő másodszorra állt oltár elé, amikor kimondta a boldogító igent Jerry O'Connell színésznek. Az esküvőt 2009 júliusában tartották egy dél-kaliforniai farmon, száz fős vendégsereggel. A színésznő Ralph Lauren-ruhát viselt, esküvői fotóikat a People magazin közölte. A pár ikerlányai decemberben jöttek világra. 	Kapcsolódó cikk: 	Friss fotók! Két gyerek után is bátran bújt bikinibe a 38 éves színésznő »

Rebecca Romijn és Jerry O'Connell

Rebecca Romijn modell-színésznő másodszorra állt oltár elé, amikor kimondta a boldogító igent Jerry O'Connell színésznek. Az esküvőt 2009 júliusában tartották egy dél-kaliforniai farmon, száz fős vendégsereggel. A színésznő Ralph Lauren-ruhát viselt, esküvői fotóikat a People magazin közölte. A pár ikerlányai decemberben jöttek világra.

Kapcsolódó cikk:
Friss fotók! Két gyerek után is bátran bújt bikinibe a 38 éves színésznő »

Dia

 	Ali Larter és Hayes MacArthur 	A Hősök szőke bombázója és kedvese, Hayes MacArthur 2009. augusztus 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent a férfi családjának maine-i birtokán, Kennebunkban. Az esküvőn ír népzene szólt, utalva a vőlegény származására. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Ali Larter »

Ali Larter és Hayes MacArthur

A Hősök szőke bombázója és kedvese, Hayes MacArthur 2009. augusztus 1-jén mondták ki egymásnak a boldogító igent a férfi családjának maine-i birtokán, Kennebunkban. Az esküvőn ír népzene szólt, utalva a vőlegény származására.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Ali Larter »

Dia

 	Mette-Marit és Haakon herceg 	Haakon norvég koronaherceg 2001. augusztus 25-én vette feleségül a polgári származású Mette-Marit Tjessem Höibyt. A közvélemény eleinte nem nézte jó szemmel, hogy az ara már egyedülálló anya volt, sőt, korábban kicsapongó életet élt, így kábítószerezett is, ám a képpel, ahogy az újdonsült pár a hercegnő kisfiával integetett az erkélyről, mindenki szívébe belopták magukat. 

Mette-Marit és Haakon herceg

Haakon norvég koronaherceg 2001. augusztus 25-én vette feleségül a polgári származású Mette-Marit Tjessem Höibyt. A közvélemény eleinte nem nézte jó szemmel, hogy az ara már egyedülálló anya volt, sőt, korábban kicsapongó életet élt, így kábítószerezett is, ám a képpel, ahogy az újdonsült pár a hercegnő kisfiával integetett az erkélyről, mindenki szívébe belopták magukat. 

Dia


            	Albert herceg és Charlene Wittstock
            	Albert herceg 2010 júniusában jegyezte el Charlene Wittstock dél-afrikai úszónőt, a ceremóniát pedig egy év múlva tartották.

Albert herceg és Charlene Wittstock

Albert herceg 2010 júniusában jegyezte el Charlene Wittstock dél-afrikai úszónőt, a ceremóniát pedig egy év múlva tartották.

Ezt is szeretjük
Fotó: