Minden ruháját ledobta! Így még nem láttad a színésznőt a magyarok egyik kedvenc sorozatában
Krysten Ritter meztelenül pózolt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Új sorozattal robbant be a Comedy Central, a Ne bízz a ribiben! egy csapásra a hazai nézők egyik kedvence lett. Épphogy debütált, egyből a negyedik helyen áll a szitkom és az is meglepő, hogy a nők és férfiak 50-50%-os arányban nézik most már a sorozatokat.

Bár itt feltűnik a Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beek is, a fókusz mégis a magabiztos, markáns női szereplőkön van, akik egyre jobban átveszik az irányítást a népszerű sorozatokban. Főszereplője, Chloe egy szexuális vadorzó, iszik, drogozik, kihasználja és eldobja a körülötte élőket.

- Egyetlen egy dolog miatt aggódtam a karakteremmel kapcsolatban. Semmiképp nem szerettem volna, ha a készítők ellágyítják Chloét útközben, hiszen egy menő csajról van szó. Ha elvállalok egy sorozatot, akkor azt akarom, hogy merész legyen. Örülök neki, hogy a Ne bízz a ribiben! ilyen lett - mondta el Krysten Ritter.

A 32 éves színésznő azt is megmutatta, az életben is igen vagány, ezért minden szégyenlőség nélkül szabadult meg ruháitól egy fotózás erejéig. Nézd meg a képeit!

Merész: egy szál ingben fotózták Cameron Diazt

Merész képekhez állt modellt az Esquire magazin számára Cameron Diaz. A 41 éves színésznő ezzel is szerette volna népszerűsíteni legújabb filmjét, a Szexvideót. 

Ezt is szeretjük