Fotó! Túl sokat mutatott magából a Szex és NY sztárja
Kristin Davis a Szex és New York 2 londoni premierje előtt mutatta meg, hogy milyen színű a melltartója.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizony a sztárokkal is előfordul, hogy indulás előtt nem a legmegfelelőbb ruhadarabokat választják ki. Kristin Davisszel is valami ilyesmi történhetett, az eleganciájával ugyanis nem volt baj - az összeillőséggel azonban annál inkább.

A 45 éves amerikai színésznőt május 27-én örökítették meg, amint elhagyta egy londoni étterem épületét. Davis egy Christian Louboutin által tervezett cipőt, szürke szoknyát és sötétkék felsőt viselt.

Nem izgatta a dolog

Éppen utóbbival akadt egy kis probléma, a felső ugyanis átlátszó volt, így aztán mindenki megcsodálhatta fehér melltartóját.

Davis azonban a jelek szerint nem nagyon izgatta magát a dolog miatt, és mosolyogva továbbsétált.

A Szex és New York második részének premierjére május 24-én, hétfőn került sor New Yorkban, a népszerű sorozatból készült film sztárjai pedig azonnal Londonba utaztak, hogy részt vegyenek a várva várt mozi második részének európai premierjén a Leicester Square-en.

Voltak feszültségek

Idén a londoni bemutatót néhány nappal megelőzte az amerikai, ám nem volt ez így az első rész esetében.

2008-ban ugyanis éppen Anglia fővárosában került sor a világpremierre, ami annyira felbőszítette a New York-i rajongókat, hogy azzal fenyegetőztek, bosszúból bojkottálni fogják a vetítéseket.

A producerek természetesen elnézést kértek mindenkitől, és azzal magyaráztak a londoni világpremier tényét, hogy logisztikai és határidő-problémák miatt kellett úgy dönteniük, hogy nem a tengerentúlon, hanem Európában láthatják először a filmet a nézők.

Ezt is szeretjük