Bikinis fotó! Kristin Davis 45 évesen dögösebb, mint valaha

Kristin Davist joggal irigyelhetik meg fiatalabb kolléganői, alakja ugyanis az ötven felé közeledve is lehengerlő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

50 felé közeledve bizony egyre több sztárhölgy szabatja szét arcát az öregedéstől való félelmében. A plasztikai műtétekért azonban előbb-utóbb komoly árat kell fizetniük, hiszen habár a ráncaiktól ideig-óráig valóban megszabadulhatnak, az út végén akkor is az elcsúfulás várja őket.

Kristin Davis azonban nem esett abba a hibába, mint kolléganői. A népszerű amerikai színésznő ugyanis a Fitness magazin legújabb számának borítóján pózolt bikiniben, a fotó láttán pedig teljesen érthető, ha az emberek szája tátva marad.

Érdemes megjegyezni, hogy a Szex és New York Charlotte-ja idén ünnepelte 45. születésnapját, ami bizony egyáltalán nem látszik meg rajta, még akkor sem, ha beleszámítjuk, hogy minden bizonnyal retusálták a címlapfotót.

Vajon plasztikáztatott?

Alakja irigylésre méltó, az arcát nézve pedig nyugodtan letagadhatna tíz-tizenöt évet életkorából. Ha titokban plasztikáztatott is Davis, legalább egy ügyes kezű sebészt választott, a beavatkozásoknak ugyanis nem maradt feltűnő nyoma a testén.

Kristin Davis mellesleg elárulta a magazinnak adott interjújában, hogy karcsú vonalait nem valamiféle szigorú diétának köszönheti, ő ugyanis egyáltalán nem figyel annyira az egészséges táplálkozásra, mint mások.

Sosem lesz igazán vékony színésznő

- Ha csak salátát szabadna ennem, valószínűleg már megöltem volna magam. Az életet nem lehet élvezni úgy, hogy sohasem eszel semmi finomat. Nekem például szélesebb csípőm van. Sosem leszek a legvékonyabb színésznő, de nem is akarok az lenni. Ha békében élsz önmagaddal, a tested is megérzi ezt - magyarázta a sorozatsztár.

Kristin Davis karrierjében az áttörést a Melrose Place hozta meg, amikor 1995-ben megkapta Brooke Armstrong Campbell szerepét a sorozatban.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Davis sosem titkolta el, hogy fiatalkorában alaposan meggyűlt a baja az alkohollal, ám a húszas évei közepétől kezdve egyetlen kortyot sem ivott a mai napig.
Ezt is szeretjük