Gyász! Holtan találták lakásán Kristian Digbyt, a 32 éves műsorvezetőt
Kristian Digbyt, a BBC műsorvezetőjét hétfőn reggel holtan találták lakásán. Állítólag nem öngyilkosság történt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. március elsején, a reggeli órákban holtan találták londoni lakásán Kristian Digby rendező-műsorvezetőt, aki többek között a BBC1 műsorán futó Venni vagy nem venni dokumentumfilm-sorozatot is vezette.

A 32 éves, bevallottan meleg tévésztárra állítólag korábbi partnere talált rá hétfőn, és rögtön értesítette a mentőket, akik már csak a halál beállták tudták megállapítani. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a tragédiához, a kiérkező rendőrök szerint nem utalt semmi öngyilkosságra.

Állítólag azonban egy övet és egy nejlonzacskót bizonyítékként lefoglaltak - a tárgyakat gyakran bizarr szexuális játékhoz használják, amikor valaki fojtogatás által jut nagyobb élvezethez.

Sokan szerették

- Kristian közkedvelt és tehetséges műsorvezetője volt a BBC-nek, aki profizmusával és közvetlen stílusával népszerűvé tette az általa vezetett műsorokat. Nagyon fog hiányozni mindannyiunknak, és részvétünk a családjának ebben a nehéz időszakban - nyilatkozta a BBC egyik szóvivője.

Az 1977-es születésű Kristian Digby olyan dokusorozatokat vitt sikerre, mint a már említett Venni vagy nem venni vagy a Napsütötte élet. Ám nemcsak műsorvezetőként ténykedett, hanem rendezőként is: a Csináld magad! - A nagy és erős fiúk segítenek című sorozatban például lakberendezési tippeket kaptak a tévénézők.

Melegségét vállalta

Az Ingatlankísérlet fontmilliókkal pedig epizódról epizódra azt követte nyomon, ahogy Colin McAllister és Justin Ryan megvettek, felújítottak és berendeztek egy ingatlant - majd igyekeztek úgy túladni rajta, hogy nyerjenek az üzleten.

Digby egyetemi évei alatt jött rá, hogy a saját neméhez vonzódik, és nem csinált ebből titkot akkor sem, amikor a BBC-hez került.

Jótékonysági céllal 2006-ban még a meztelen pózolást is bevállalta az AXM magazin kedvéért.

Ezt is szeretjük