1 éves múlt a kislánya, és máris várandós a színésznő! Este jelentette be
Kristen Bell este jelentette be, hogy második gyermekét várja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristen Bell és Dax Shepard szóvivőjükön keresztül jelentették be hétfőn este az Entertainment Tonightnak, hogy második gyermeküket várják. A színészpárnak már van egy 15 hónapos kislánya, Lincoln, most pedig tovább bővül a család.

A két színész már hat éve alkot egy párt és 2010 januárja óta jártak jegyben, ám megállapodtak, addig nem esküdnek meg, míg az azonos neműek házasságát nem legalizálják. Miután megszületett a döntés, a Veronica Mars 33 éves sztárja a Twitteren kérdezte meg párját tavaly június 26-án, mi lenne, ha elvenné.

A színésznő a US Weeklynek adott áprilisi interjújában elmondta, egyáltalán nem könnyű dolgozni is és eközben gyermeket nevelni, valamint ellátni a háziasszonyi teendőket, ugyanakkor kislánykora óta arra vágyott, hogy főzhessen a családjára és hasznos része legyen az életüknek. Férje és kislányuk kapcsolatáról azt mondta, egyáltalán nem olyan, mintha a 39 éves színész az apja lenne a gyereknek.

- Olyan, mintha egy új legjobb barátja lenne. Egész álló nap csak beszél neki meg énekelget. Csodálatosak együtt - mondta akkor a színésznő.

A színésznő a Veronica Mars mozifilm bemutatóján kínos helyzetbe került merészen felvágott ruhájában. Hogy mi történt, azt nézd meg a cikkben!

Ezt is szeretjük