A Dianát alakító színésznő kísértetiesen hasonlít a hercegnőre: még a kritizálókat is meggyőzte a felvétel
Kristen Stewart a Spencer című filmben alakítja a szívek királynőjét.

diana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 júniusában jelentették be, hogy a Diana hercegnő életét bemutató Spencer című film főszereplője Kristen Stewart lesz.

Sokan felháborodtak a rendező, Pablo Larraín választásán, ugyanis szerintük Stewart számára túl nagy falat lesz a hercegnő bőrébe bújnia. A forgatási munkálatok már megkezdődtek, és megjelent a filmből az első jelenetkép, ami még a kritizálókat is lenyűgözte.

Így fest Kristen Stewart Diana hercegnőként 

Az alkotás azt az időszakot dolgozza fel a szívek királynője életéből, amikor rájön, véget akar vetni a Károly herceggel való házasságának. Ez alapvetően is egy stresszes és szomorú időszak lehetett a hercegnő életében, így nem véletlen, hogy Kristen Stewart Dianáját is melankolikus hangulatban láthatjuk az alábbi jelenetfotón, amit a The Hollywood Reporter is megosztott Instagram-oldalán.

Bár többen fanyalogtak Kristen Stewart neve hallatán, akit még az Alkonyat-filmekből ismerhettek meg sokan, mégis a kép láttán többen úgy vélték, valószínűleg a színésznő jól fogja hozni a mélabús hercegnőt: "Fel sem ismertem Kristen Stewartot itt! Na most már érdekel ez a film.", "Úristen, hirtelen ránézésre azt hittem, tényleg Dianát látom ezen a képen!", "Ejha, le vagyok nyűgözve!", "Tökéletesen fest!", "Mind a kettőjüknek ugyanolyan álmodozó tekintetük van!" - fogalmazták.

Persze voltak olyanok is, akiket ez az egy fotó nem tudott meggyőzni: "Ebből a szögből tényleg hasonlít rá, de nekem több felvételre van szükségem, illetve egy előzetes videóra is, hogy eldöntsem, Kristen tényleg jó munkát végzett!", "Szerintem A koronában Emma Corrin tökéletesen alakította Lady D-t, miért nem őt castingolták helyette?", "A korona színésznője annyira jó munkát végzett, hogy nehéz lesz őt überelni. Vele kapcsolatban még mindig szkeptikus vagyok." - fogalmazták.

GettyImages-1198159009
Fotó: Tibrina Hobson / Getty Images Hungary

Többen a színésznő védelmébe keltek: "Oké, lehet, a valóságban nem hasonlít Dianára, de lehet, remekül hozza a figurát! Emlékezzünk vissza Heath Leadgerre, amikor kiderült róla, hogy ő lesz a következő Joker! Mindenki csak nevetett rajta, aztán bamm, elképesztően hozta a figurát. Reménykedjünk benne, hogy itt is ez történik majd!" - fogalmazta egy kommentelő.

Az biztos, hogy Diana hercegnő bőrébe bújni nem egyszerű feladat, hiszen a 20. század egyik legnagyobb ikonja volt, emberek milliói szerették és tisztelték őt. Sokakat inspirált nap mint nap, ráadásul hatalmas szíve volt, amikor 1997-ben tragikusan életét vesztette Párizsban, az egész világ gyászolta.

Az elmúlt években többen is a bőrébe bújhattak: A korona negyedik évadában Emma Corrin játszotta, a következő szezonban már Elizabeth Debicki veszi át a helyét, a 2013-as Dianában Naomi Watts, a 2007-es Diana: a tündérmese véget ér című alkotásban Genevieve O'Riley alakította őt. Rajtuk kívül volt még pár színésznő, aki a szívek királynőjeként bizonyíthatott, de az előbb felsoroltakra emlékeznek a legtöbben.

A Bridgerton család főszereplője a valóságban ilyen dögös

Bár Phoebe Dynevor A Bridgerton családban báli ruhákban mutatkozik, a valóságban ilyen dögös és vagány a stílusa.

Ezt is szeretjük