A legnagyobb koncert-cikik, videókkal!
Élőben fellépni kockázatos: elfeledett szöveg, részeg énekes, besült playback - íme, a legnagyobb színpadi égések!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Britney a VMA-n

A válóper és két közlekedési kihágás közepette Britney Spears-nek eszébe jutott, hogy ő eredetileg énekesnőnek készült.

Elkészült új albuma, a Blackout, magyarul eszméletvesztést jelent, és hol is lehetne nagyobb közönség előtt bemutatni az első kislemezt, mint a Music TV éves díjátadóján?

A számításba egy kis hiba csúszott: a teljesen szétesett, lomhán mozgó és playbackelő Britney szereplését még kollégái is szánalommal vegyes döbbenettel figyelték.

Bár az is igaz, hogy az önmagában is borzalmas Gimme More című számhoz a szörnyűséges fellépés tökéletesen illett…

 
 
 
 
 
 
 

Inkább detoxba ment volna

Az MTV illetékesei idén nem nyúltak bele szerencsésen a fellépők kiválasztásába: az amerikai VMA-n Britney égett szörnyűségeset, míg az európai díjátadón, Münchenben Amy Winehouse.

A botrányos szőkeséggel ellentétben rendkívül tehetséges, ámde nem kevésbé balhés r’n’b énekesnő alkohol- és drogfüggősége között őrlődik, és teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen állapotban lesz fellépésein.

Münchenben például pocsék napja volt: tökrészegen lépett színpadra, hogy elénekelje Back To Black című számát, és érthetetlenül halandzsázott összevissza.

A szervezők alighanem elgondolkoztak, hogy stage pass helyett inkább detoxikáló-jegyet kellett volna adni neki.

 
 
 
 
 
 

Csak az a szöveg ne lenne!

Szöveget elfelejteni minden előadó rémálma, de a rutinosok azért kijönnek a kínos szituációból: megénekeltetik a közönséget, vagy akár segítséget is kérnek a rajongóktól.

Az ijedősebbeknek azonban eljön a vég: Jessica Simpson egy Dolly Parton tiszteletére rendezett gálán gabalyodott bele a szövegbe – az NBC megkímélte az égéstől, és felvették újra a számot.

A hollywoodi popszőkék magyar helytartója, Király Linda ennél sokkal rosszabbul járt: a Himnusz szövegét felejtette el, és a közönség nem mondhatni, hogy túlzottan megértően fogadta volna az orbitális égést.

 
 
 
 
 

A playback varázsa

Talán a popzene két legcsúnyább lebőgése köszönhető a playback-technika üzemzavarának. A nyolcvanas évek végének hatalmas sztárja volt a Milli Vanilli duó: a két kigyúrt fiatalember lányszívek ezreit törte össze slágereivel világszerte.

Egy baj volt csupán: a két „énekes” még a stúdióban se adott ki egy hangot magában, nem hogy a színpadon. A tátikaművészek rémálma Bristolban elevenedett meg: egy koncerten a kamerák és több ezer rajongó előtt megakadt az éneket tartalmazó CD, és újra játszotta ugyanazt a néhány másodpercet. A rajongóknak fel se tűnt különösebben a dolog, de a lapok a földbe döngölték a párost, amely megszégyenülve vonult vissza a zenei élettől.

Ashlee Simpson tehetségéről sem mondható el, hogy fénybe borítaná a popvilágot, de a tinikedvenc énekesnő legalább albumain maga énekelt. Amerika egyik legnagyobb nézettségű műsorában, a Saturday Night Live-ban azonban retteneteset égett.

Rossz szám indult el a playbackről, a zavartan táncikáló Ashlee pedig 35 másodperc elteltével inkább lemenekült a színpadról. A menedzsment a technikát, Ashlee a bandáját okolta, a közönség meg jogosan kiröhögte őket.

 
 
 

Vigyázz, nedves!

Se playbackkel, se tehetségtelenséggel nem vádolható Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője, de talán az övé a legkínosabb eset: összepisilte magát a színpadon! Egy San Diego-i koncerten a frontember néhány ital után lépett színpadra, és a fotósok hamarosan egy gyanús nedves foltot fedeztek fel a nadrágján.

A menedzsment a buli után megpróbálta beadni a népnek, hogy ez csak izzadtság volt, de az izzadtságszagú érvelést senki nem hitte el. Fergie később így emlékezett meg az esetről:

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Lecsúszott egy-két pohár a koncert előtt, de nem éreztem, hogy vécére kellett volna mennem. Ment a buli, ugráltam, mint az őrült, és a hólyagom nagyon elkezdett feszíteni…a többit meg láttátok – nyilatkozott a kínos baleset után.

Ezt is szeretjük