Diana hercegnő unokahúga álomszép menyasszony volt: Kitty Spencer csipkés ruhában ment férjhez
Kitty Spencer és Michael Lewis a hétvégén házasodtak össze.

kitty-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Diana hercegnő unokahúgáról, Kitty Spencerről korábban már megírtuk, hogy a 62 éves Michael Lewis milliárdos menyasszonya, és már tervezik az esküvőjüket. 

Szombaton elérkezett a nagy nap, Earl Spencer gyönyörű lánya káprázatosan festett menyasszonyként. Olaszországban mondta ki a boldogító igent.

Kitty Spencer menyasszonyi ruhája

A harmincéves előkelőség egy viktoriánus stílusban elkészített kreációban ment férjhez. A csipkés ruhát a Dolce & Gabbana egyik tervezője álmodta meg. Nem véletlen, hogy erre a márkára esett a választása, ugyanis Kitty Spencer nagykövete 2017 óta. A ruha elkészítése elég időigényes volt, összesen hat hónapot vett igénybe, hogy megalkossák azt Milánóban.

Az üzletemberrel egy 17. századi olasz kastélyban házasodtak össze, írta meg a The Daily Mail. A lap úgy tudja, édesapja, Earl Spencer nem vett részt a lagziján, ugyanis még pénteken Angliából posztolt a közösségi oldalára. A jelenlegi szabályok szerint, aki Nagy-Britanniából utazna külföldre, ötnapos karanténba kell vonulnia. Bár Kitty részt vett Vilmos és Katalin, illetve Harry és Meghan esküvőjén is, az ő lagziján nem volt ott sem a cambridge-i, sem pedig a sussexi hercegi pár.

Az eseményen ott volt Elon Musk édesanyja, Maye Musk, Idris Elba színész felesége, Sabrina, a britek népszerű énekesnője, Pixie Lott és párja, illetve a két lánytestvére, Eliza és Amelia Spencer. A lagzit a Rómától nem messze lévő Villa Aldobrandiniben tartották. 

Michael Lewisszel 2018-ban sodorta össze az élet, majd 2019 decemberében a lánykérés is megtörtént, már a koronavírus kirobbanása előtt elkezdték szervezni az esküvőjüket, amit végül csak idén nyáron tudtak megtartani. Mielőtt összeházasodtak volna, Lewis kedvéért Kitty áttért a zsidó vallásra.

Kitty Spencer imádja Olaszországot, pont ezért döntöttek úgy, hogy ezen a mesés tájon kötik össze az életüket. A lánybúcsúját is itt tartotta meg, az esküvő előtt pár nappal Firenzébe utazott a legjobb barátnőivel.

Sofia hercegné stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű nő a svéd hercegné.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük