Kicsi, de szexi cicik
Sztárok, akik nem feküdtek kés alá
Nincsenek hatalmas kebleik, mégsem plasztikáztattak. Nincs rá szükségük, ugyanis így is végtelenül szexisek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mellplasztikáknak sok esetben torz mell, zavaró sebhely és bizarr domborulat a vége, elég csak néhány elrettentő példát felidéznünk. Néhány éve Tara Reid sokkolta mellével a bulvársajtót, nem olyan régen pedig az egykori nyuszilány, Shauna Sand. A sort folytathatnánk tovább, de most néhány olyan hölgyet választottunk, akik csak azért sem fújatták fel apró melleiket.

Natalie Portman

A nagy mell nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy valaki vonzó legyen, erre Natalie Portman is jó példa. A 27 éves amerikai színésznő ugyanis sosem műttette meg melleit, aprócska domborulatai ettől függetlenül igazán izgatóak, ékesen bizonyítva, hogy a nagy lufikon túl is lehet erotikus kisugárzása egy-egy kisebb, kevésbé duzzadó dekoltázsnak.


Portmant látva feltehetően senki sem vonja kétségbe, hogy a színésznő kellőképpen szexi és csinos, vékony alakjához pedig nem is biztos, hogy a méretes lökhárítók passzolnának. Natalie Portman karrierje még kislánykorában indult, 1994-ben kapott szerepet a Leon a profi című thrillerben, és az éppencsak, hogy kamaszodó lány meglepően ügyesen helyt állt Jean Reno oldalán.

Egy évvel később pedig már igazi nagyágyúk, Al Pacino és Robert De Niro oldalán játszhatott egy kisebb szerepet a Szemtől szemben című moziban.

Az áttörést karrierjében a Star Wars I. rész – Baljós árnyak hozta meg számára, az új trilógia minden epizódjában ő alakította Amidala hercegnőt, Anakin Skywalker szerelmét. Az elmúlt években egyaránt láthattuk kis költségvetésű művészfilmekben, mint amilyen például a Közelebb volt, és kasszasikerekben, mint a V mint vérbosszúban. A mozikban legutóbb A másik Boleyn lány című történelmi drámában Boleyn Anna szerepében tündökölt.

Keira Knightley

A törékeny szépségű Keira Knightley kétségkívül a deszka-sztárok klubjának elnökasszonya lehetne, hiszen a 23 éves sztárról rosszmájúan sokszor megjegyzik, hogy talán nincs is mit a melltartójába gyömöszölnie.

Erre persze Keira magasról tesz, hiszen már-már legendás, hogy a nagy nyomás ellenére sem feküdt be sosem a plasztikai sebészetre. Talán jobb is így, hiszen mekkora megrökönyödést váltana ki, ha a színésznő egyik nap váratlanul Christina Aguilera-méretű hőlégballonokkal lebegne be valamelyik elit étterembe!


Másrészt a Vágy és vezeklés című drámában Keira Knightley az egész világnak megmutatta, hogy a völgynyi dekoltázs hiányának ellenére is mérhetetlen szexepilt sugároz magából. A film egyik legforróbb jelenetében ugyanis Keira egy medence hűs vizéből mászik ki, ruhája pedig iszonyúan izgató módon tapad rá vékony testére, ezzel James McAvoy-t és férfiak millióit bűvölve el. Nagy cicik ide vagy oda, zöld ruháját sem felejti el egykönnyen, aki látta a megható romantikus filmet.

Kate Hudson

A csábos színésznő le sem tagadhatná, hogy az Oscar-díjas Goldie Hawn lánya, szép arca és szőke fürtjei ugyanis anyjára ütnek. Kate Hudson karrierje is legalább olyan fényesen ragyogó üstökösként indult, mint anyjáé, Goldie Hawn-t ugyanis 25 évesen A kaktusz virágáért Oscar-díjjal jutalmazták. Lánya még fiatalabban, 21 évesen jutott az aranyszobor közelébe a Majdnem híres című film révén, habár végül Marcia Gay Harden kapta a díjat a tragikus sorsú festőművész, Jackson Pollock feleségének megformálásáért. A szexi színésznő szintén nem fújatta fel melleit a mai napig, és a róla készült fotókat látva emiatt egyáltalán nem zavartatja magát, pedig nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy egyre több kolléganője választja a műtéti mellrekonstrukciót.


Félő azonban, hogy Kate Hudson karrierje is pont úgy fullad ki, ahogyan anyjáé, hiszen Goldie Hawn - egy-két emlékezetes alakítását leszámítva - sosem tudta fiatalkori sikereit megismételni. Éppen elég aggodalomra ad okot, hogy Hudson az elmúlt években igencsak kétes értékű mozikban vállalt szerepeket. Játszott például A titkok kulcsa című horrorban, illetve olyan tucatvígjátékokban, mint az Én, a nő és plusz egy fő vagy a Bolondok aranya. Ezekkel a filmekkel semmi baj sincsen, de azt azonban mindenképpen észre kell venni, hogy erős visszaesésnek számítanak a kiváló Majdnem híreshez képest.

Kirsten Dunst

Az amerikai színésznő, akinek különleges arcát elég nehéz elfelejteni, az ezredforduló után kezdte el Hollywood palotájának ajtaját döngetni, amikor Sam Raimi rá osztotta Pókember-trilógiájában Mary Jane Watson szerepét. Pedig Kirsten Dunst már 1989 óta színészkedik, korai alakítását csodálhatjuk meg a Hiúságok máglyájában vagy az Interjú a vámpírral című moziban. Dunst pályafutása során szerepelt drámákban és vígjátékokban, valamiért mégsem sikerült belépnie az igazi szupersztárok klubjába. Talán ez állhat idegi és lelki problémái mögött, amelyek miatt 2008 elején elvonóra vonult, egyesek szerint depressziójára inni kezdett, ám a rá nehezedő nagy nyomást így sem tudta kezelni.


Csak remélni lehet, hogy az álomgyár nem teszi őt is tönkre, hiszen korántsem tehetségtelen színésznő. Nem beszélve arról, hogy ő is azoknak a sztároknak a nem túl hosszú sorát gyarapítja, akiket nem rontott meg a média által következetesen sugárzott nő-kép, ahol az asszonyok csakis hajszálvékonyak lehetnek, persze kizárólag méretes mellekkel.

Ez a jócskán romboló hatású nő-kép nem egy sztárt vitt a romlásba, akik szétplasztikázott testükkel a mai napig élőholt roncsokként sokkolják néha-néha a bulvársajtót. Kirsten Dunstnak még minden esélye megvan rá, hogy összeszedje magát, ha már eddig sikerült ellenállnia a rontó hatásoknak.

Ezt is szeretjük