Mázsásra hízlalta magát Kirstie Alley
Zsírpárnáitól nem bír megszabadulni
Húsz évvel ezelőtt igazi tüzes szépség volt - ma pedig már csak árnyéka egykori önmagának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley régóta küzd a testsúlyfelesleggel, amit egy véget nem érő zsíros hullámvasútként jellemzett, a legfrissebb róla készült képek alapján azonban úgy tűnik, hogy megint a lejtőn lefelé halad.


Amint otthonából kilépett a színésznő, azonnal lencsevégre kapták, és még oda sem ért a kozmetikushoz, a róla készült képek máris körbejárták a világot.

XXL-es nyári ruháját fel-felcsapta a szél, és alakját elnézve mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy egy időre megint elveszítette a túlsúllyal vívott a csatáját, amelynek fejezeteit a bulvársajtó aprólékosan dokumentálta.

Az 57 éves Kirstie Alley néhány hónapja hagyta ott Jenny Craig fogyókúrás programját, amelynek addig hivatalos arca és szóvivője volt. Akkoriban mintegy harminc kilótól is sikerült megszabadulnia, új alakját pedig az Oprah Winfrey Showban is büszkén mutatta meg a világnak.

Mélyrepülése évek óta nem akar véget érni

Azóta azonban érthető módon szakított a Craig-féle márkával, és a színésznő azt tervezi, hogy jövőre elindítja saját fogyókúrás programját.

Alley a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legismertebb komikusának számított, 1982-es első szerepe után – a Star Trek 2. - Khan haragjában tűnt fel – igen hamar a csúcsra jutott.

Egyik utolsó jelentősebb alakítását mintegy tíz évvel ezelőtt Woody Allen önéletrajzi vígjátékban, az Agyament Harryben láthattuk. A színésznő mindeközben abban is reménykedik, hogy karrierje idővel újra talpra áll, 2002 óta ugyanis most először kapott szerepet egy vígjátékban, melynek címe Nailed.

A filmben Jake Gyllenhaal, Jessica Biel és James Brolin oldalán kell majd helyt állnia a Nicsak ki beszél-trilógia egykori sztárjának.

Ezt is szeretjük