Kirstie Alley: „Felfaltam két óvodást és három dalmatát”
Kirstie Alley rádöbbent, hogy lefogyni nem is olyan könnyű, a Twitteren pedig elszabadult a pokol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley elszabadult a Twitteren, az 59 éves amerikai színésznő ugyanis kétségbeejtő és bizarr üzenetekkel árasztotta el a népszerű közösségi oldalt.

A National Enquirert egy magát természetesen megnevezni nem akaró bennfentes tájékoztatta az évek óta súlyproblémákkal küzdő sztár mélyrepüléséről, amiről bárki meggyőződhet, ha beleolvas feljegyzéseibe.

A 120 kilósra hízott híresség egyik legnyomasztóbb posztjában azt írta, hogy felfalt egy szelet marhát, két óvodást, egy kád linguinit, három dalmatát és egy nagy tányér fánkot.

Falánkság, düh és nemi vágy

A sok esetben zavaros és félelmetes üzenet között találhatunk arra vonatkozót is, hogy Alley Jamie Foxxról fantáziál szexuálisan elalvás előtt, illetve bántani fogja magát, nem beszélve arról, hogy más sztárokat is megfenyegetett már.

- Kirstie teljesen kikészült. Bizarr fecsegése egyértelműen segélykiáltás. Teljesen megbolondult attól, hogy edzenie kell, nem ehet korlátlanul, és kénytelen lemondani az édességekről is. Próbál laza lenni, de ezek az úgynevezett viccei arról tanúskodnak, hogy kezdi teljesen elveszíteni a kapcsolatot a valósággal – nyilatkozta a lapnak a bennfentes.

Képtelen megszabadulni a súlyfeleslegtől

A Cheers egykori sztárja tavaly áprilisban volt Oprah Winfrey beszélgetős műsorának vendége, ahol azt ígérte, novemberben visszatér, és bikiniben mutatja meg a világnak, hogy le tudott fogyni. Erre természetesen nem került sor, mint ahogyan sokan kételkednek új diétás módszerében is.

Ehelyett születésnapján, január 12-én tinédzserlányai, True és Lillie társaságában berontott kedvenc ázsiai éttermébe, a Beverly Hills-i Mr. Chow-ba, ahol képtelen volt leküzdenie hatalmas étvágyát.

Így aztán mindenki szeme láttára gombócokba és csokoládétortába fojtotta kínzó szorongását.

Ezt is szeretjük