40 kilót hízott Kirstie Alley, az irigyelt szexbomba
Kirstie Alley évek óta küzd túlsúlyával, a legfrissebb hírek szerint pedig egy valóságshow keretén belül fog lefogyni. Újra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kirstie Alley az elmúlt hónapok során elsősorban mértéktelen elhízásával hívta fel a magára a figyelmet. Az 58 éves amerikai színésznő évekkel ezelőtt hájasodott el megdöbbentően, azóta pedig a jojódiéta egyik leghírhedtebb figurája lett.


Alley-nek ugyanis sikerült lefogynia, 2006 novemberében pedig büszkén mutatta meg karcsú vonalait Oprah Winfrey beszélgetős műsorában. A Nicsak, ki beszél!-trilógia sztárja azonban csak nem bírt a falánkságával, és az egészségtelen táplálkozásnak köszönhetően egyre kövérebbre hizlalta magát.

Megállás nélkül tömte magába az ételt

Havi rendszerességgel érkeztek róla azok a lesifotók, amelyeken szemrebbenés nélkül lapátolta magába a kaját, mindközben lépten-nyomon azt nyilatkozta, hogy le fog fogyni.

A legfrissebb hírek szerint a közeljövőben Alley bebizonyíthatja, hogy nem csak a szája járt, és tényleg képes megszabadulni felesleges negyven kilójától.

A People értesülései szerint ugyanis aláírt egy szerződést az A&E Network nevű csatornával, amely valóságshow-t forgat majd a színésznő fogyásáról.

Vissza akarja nyerni régi alakját

A tervek szerint tíz darab félórás epizód készül majd, megdöbbentő hitelességgel mutatva be az edzés és diéta folyamatát, melynek végén a színésznő újra bombázóként jelenhet meg rajongói előtt. A műsornak egyelőre nincs címe, és várhatóan jövőre vetítik majd a tengerentúlon.

Kirstie Alley 2005-ben már főszereplője volt egy hasonló sorozatnak, amelyet a Showtime csatorna készített vele Fat Actress címmel.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám akkor előre megírt forgatókönyv alapján dolgoztak, a humoros széria pedig egy, a valóságban nem létező kövér színésznő mindennapjait mutatta be, akit Alley formált meg.
Ezt is szeretjük