Meghívta szülinapjára egy kislány Erzsébetet! Nézd, mit tett a királynő
Aranyos születésnapi meghívót kapott a királynő, amin még le is rajzolták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A királynő igazán különleges születésnapi meghívót kapott a héten.

Melissa Poll, egy hatéves kislány úgy döntött, meginvitálja a királynőt a közelgő születésnapjára.

Le is rajzolta Erzsébetet

A kislány nemrég látogatott el a Buckingham-palotához a szüleivel, de sajnos egy sztrájk miatt nem tudtak bejutni az épületbe. Melissa ezért döntött úgy, hogy a királynőnek is küld egy születésnapi meghívót, hogy végre személyesen is találkozhassanak.

Néhány nappal később Melissa kapott egy hivatalos levelet a királynőtől, amit Erzsébet egyik udvarhölgye írt le.

"Kedves Melissa! Sajnálattal hallottam, hogy már másodszorra nem sikerült bejutnotok a nagymamáddal a palotába. Remélem, a jövőben nagyobb szerencsével jártok" - kezdi a levelet.

A válaszban a királynő megköszöni a kislány meghívását, de leírja, hogy sajnos uralkodói teendői miatt nem tud részt venni az ünnepi mulatságon.

"Ugyan nem tudok részt venni a születésnapi bulidon, de köszönöm, hogy gondoltál rám, és remélem, nagyon jól érzed majd magad a barátaiddal és a családoddal szeptember 27-én. Köszönöm továbbá, hogy megemlékeztél uralkodásom mérföldkövéről, nagyon kedves volt tőled" - írta Erzsébet a válaszlevélben.

De nem ez volt az első eset, hogy Erzsébetet meghívta egyik alattvalója egy családi rendezvényre. Nézd meg hogyan toppant be a királynő egy pár esküvőjére!

Ezt is szeretjük