Terence Hill majdnem elhunyt egy késelés következtében: egy nőt akart megvédeni New Yorkban

Király Levente a Verhetetlen páros című könyvében írt arról, hogyan késelték meg Terence Hillt az utcán.

terence-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Levente Kamera Hungária- és San Gennaro-díjas újságíró karrierje során írt már könyvet Bud Spencerről Piedone nyomában címmel, és természetesen Terence Hillről is Zsugabubus címen. 

A legendás pofonosztókról egy újabb kiadványt készített el, ami a Verhetetlen páros nevet kapta, ugyanis hat évtizeddel ezelőtt, a Hannibál történelmi filmmel indult el Bud Spencer és Terence Hill közös filmes pályafutása. Ennek alkalmából hatvan volt kollégájuk mesélt különleges történeteket az olasz színészekről.

Terence Hillt New Yorkban késelték meg

Josi Konski, aki hat Spencer-Hill-film producere volt, mesélte el azt a durva sztorit, ami Terence Hill-lel történt meg New York egyik forgalmas utcáján.

GettyImages-1226213892
Fotó: United Archives / Getty Images Hungary

- Igazi hős volt. A feleségétől hallottam, hogy New Yorkban látta, hogy egy nőt az utcán bántalmaznak, és sikeresen megmentette. A támadó azonban a dulakodás közben úgy megszúrta, hogy Terence majdnem meghalt - emlékezett vissza.

Szerencsére sikerült úgy ellátni a sebeit, hogy végül nem veszítette életét a sztár. Az nem derült ki, hogy pontosan mikor történt ez az incidens. A könyvből az is kiderült, hogy Bud Spencerrel ellentétben Hill nem szívesen alkalmazott kaszkadőröket. Mindig maga végezte a mutatványokat, egyszerűen nem volt benne félelemérzet. Sportos volt a fizikuma is, így könnyedén végrehajtotta a betanult koreográfiákat.

verhetetlen páros könyb

- Kicsit mérges is voltam, amikor felesleges kockázatokat vállalt - tette hozzá az Egyesült Államokban élő producer.

Hill a maximalizmusáról volt ismert, a munkája során mindig a precizitás és az odafigyelés jellemezte. Persze Spencer is profin végezte a munkáját, de ha leálltak a kamerák, akkor Bud sokkal nyitottabb volt a lazításra, mint kollégája, szívesen járt kaszinókba például. Terence inkább elvonult egyedül, és tanulta a szövegét.

Király Levente: Verhetetlen páros
Macro-Media Bt.
4199 forint

Hat évtizeddel ezelőtt, a Hannibál történelmi filmmel indult el Bud Spencer és Terence Hill közös filmes pályafutása. Ebből a különleges alkalomból 60 pályatárs, köztük színészek, rendezők, segédrendezők, operatőrök, forgatókönyvírók, producerek, kaszkadőrök, akrobaták, látvány- és jelmeztervezők, zeneszerzők, asszisztensek és a színészpáros dublőrjei mesélik el személyes élményeiket a legendás pofonosztókkal kapcsolatban.

Terence Hill friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Terence Hill.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük