Sztárok szörnyen kínos botrányvideói
Vágatlanul
A hírességek nem ismernek határokat, és bármikor készek úgy viselkedni, mintha elment volna a józan eszük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Guttenberg

A nyolcvanas évek népszerű sztárja szinte teljesen eltűnt a süllyesztőben, nem véletlen, hogy lassan két évtizede nem láthattuk egyetlen értékelhető filmben sem. Pedig Guttenberg fénykorában olyan emlékezetes mozikban tűnt fel, mint a Rendőrakadémia, a Selyemgubó vagy a Rövidzárlat, mostanában pedig csak inkább eszelős mutatványai és botrányai kapcsán hallhattuk a nevét.

Az ötven éves, hírhedt sztártól rettegnek is a paparazzik, akiket szívesen terrorizál, ám ezek a dühös kirohanásai eltörpülnek tavaly őszi produkciója mellett.

Guttenberg ugyanis akkor alsónadrág nélkül, lifegő férfiasságával lepte meg egy parkban a kocogni vágyókat! A feltehetően megrendezett akcióról felvétel is készült, amin jól látszik, hogy a mókamester nem nagyon zavartatja magát, sőt, mintha kifejezetten élvezné, hogy újra a figyelem középpontjába került.

Meg is lehet rá minden oka, hiszen saját bevallása szerint több mint 25 centis hancúrbottal áldotta meg a sors, de azért biztosan nem mosolygott volna ennyire, ha a rendőrök közszeméremsértés miatt szállították volna el a helyszínről.

Katy Perry

A 24 éves énekesnő tavaly robbant be a zenei köztudatba, köszönhetően az I Kissed A Girl című slágernek, ami mintegy három hónap alatt kúszott fel a Bilboard 100-as slágerlistájának élére, a dal népszerűsége pedig a mai napig töretlen.

A szokatlan megjelenésű Perry lazasága és pajzánsága sok rajongót szerzett, kiadója tehát jól döntött, amikor bizalmat szavazott a korábban szinte teljesen ismeretlen lánynak. One of the Boys című debütáló albuma vegyes kritikai fogadtatásban részesült, őszre mégis aranylemez lett, amiből azóta 1,7 millió példányt adtak el világszerte.

Hiába a hirtelen jött hírnév és népszerűség, egy feltörekvő sztárnak keményen meg kell dolgoznia azért, hogy az álomgyár farkastörvényei közepette talpon tudjon maradni. A dúskeblű, fekete hajú énekesnő pedig mindent elkövet, hogy kitűnjön a tömegből. Tavaly ősszel például az MTV Latin America díjátadó gáláján az egyik dal végén egy gigantikus tortába ugrott, aminek aztán az lett a vége, hogy többször is elesett, és a földön fetrengett. Az egész jelenetnek mégis inkább műbalhé íze volt, és sokkal inkább kínosra, semmint viccesre sikeredett az előadás fináléja.

Joaquin Phoenix

Nagy bajok lehetnek a két Oscar-díjra jelölt sztárral, hiszen az elmúlt hónapokban olyan megdöbbentő átalakuláson esett át, hogy mi sem tudtuk, sírjunk-e vagy nevessünk. A sármos színészből ugyanis egyik pillanatról a másikra egy lepukkant hobó lett, aki iszonyatos szakállával és szakadt, koszos ruháiban tényleg úgy fest, mint valami szerencsétlen földönfutó. Phoenix tavaly októberben jelentette be, hogy színészként visszavonul, és a zenélésre koncentrál. Ez akkor még nem okozott akkora meglepetést, hiszen A nyughatatlanban ő énekelte el az összes Johnny Cash-dalt, amit később egy Grammy-díjjal jutalmaztak.

Ám idén januárban felkerültek a netre azok a hihetetlenül ciki felvételek, melyek a színész Las Vegasban tartott rap-koncertjén készültek. Valljuk be, Phoenix ízig-vérig tehetségtelen rapper, és habár azt hittük, hogy ez csak valami rossz tréfa, úgy néz ki, hogy szó sincs erről. Az egyik videón például az látható, amint az önjelölt – feltehetően jócskán kábult - énekes váratlanul leesik a színpadról.

A sztár sógora, Casey Affleck pedig érthetetlen módon asszisztál ehhez az irtózatosan kínos pályamódosításhoz, és egy dokumentumfilmben mutatja be Phoenix zenei karrierjének kibontakozását. De feltehetően nem csak mi lélegeznénk fel, ha végül kiderülne, hogy az egész csak kamu volt, és Borathoz hasonlóan Phoenix is megvezette az egész világot.

OLVASD EL EZT IS!

britney lead4
  • jessica alba
  • jennifer garner

A tavasz legdurvább villantásai

Ezt is szeretjük