Kínos sztárplasztikák, amiket jobb letagadni

Nem sokan szeretik beismerni, hogy szikével fiatalodnak. És ezen nem is lehet csodálkozni az alábbi műtétek kapcsán.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság a plasztikáztatás szinte természetes - legalábbis a sztárok körében, akik nem szégyellnek néminemű műtéti segítséget igénybe venni, ha ifjúságuk konzerválásáról vagy éppen külsejük feljavításáról van szó. Egyesek bevallják, hogy nem csupán a természetnek köszönhetik kerekebb mellüket vagy teltebb ajkukat, míg mások vehemensen tagadnak, bármilyen árulkodó fotókat is tesznek eléjük.

Teri Hatcher merev arcú műnő lett

Persze kétségtelenül vannak olyan beavatkozások, melyeket – ilyen-olyan indokkal, de - senki nem tereget ki szívesen.

Teri Hatcher, aki pufin szereti

Akik emlékeznek még Teri Hatcherre a kilencvenes évekbeli Superman-sorozatból, bizonyára meglepődve vették tudomásul, mennyire megváltozott kedvencük, mire született feleség lett belőle. Bár sokan szépészeti műtétekre gyanakodtak, a színésznő vehemensen tagadott, egészen 2006-ig. Akkor ugyanis, ki tudja, miért, készségesen bevallotta, hogy nem egy alkalommal kezelték botox-szal és kollagéninjekciókkal. Ám elnézve a 44 éves sztárt, valószínűleg nem kizárólag ezeket a beavatkozásokat végezték el rajta.

Dr. Lucy Glancey, a Glancey esztétikai klinika alapítója szerint többek között szemkorrekción és orrműtéten is túl van Hatcher, ráadásul úgy véli, arcimplantátumot is helyeztek a pofacsontja fölé. Az eredmény: kiálló pofi és olyan merev arcberendezés, amiben még mosolyogni is csak megerőltetve tud. De legalább ráncai nincsenek.

Katie Price, aki szűken szereti

A Jordan néven elhíresült modell és kebelcsoda élete során számtalan alkalommal feküdt a műtőasztalra, és szinte mindannyiszor nagyobb cickókkal távozott. Akkoriban, vagyis jó tíz éve rendkívül büszke volt arra, hogy a tekintélyes G-kosárméretre sikerült kitömetnie kebleit.

Fent is, lent is kezelésbe vették

- Vannak, akik arról híresek, hogy feltalálták a hegyezőt. Rám viszont mindenki a melleim miatt emlékszik – hangoztatta 1998-ban egy újságírónak.

Állítása szerint önbizalom-növelés céljából volt szüksége a görögdinnye méretű ütközőkre – ám miután világra jöttek a gyermekei, azok a bizonyos cicik eléggé megereszkedtek. Ráadásul nem ez volt az egyetlen problémája a szülés után, így el is határozta, hogy egy átfogó és mindenre kiterjedő mami-regeneráló kezelésnek veti alá magát.

Ebbe pedig nemcsak a pocakplasztika és a mellkisebbítés tartozik, hanem a hüvelyszűkítés is – persze ez utóbbit nem nagyon szokták kiteregetni az illetékesek. Jordan azonban - aki egyébként sem az eszéről híres - nem nagyon tudott lakatot tenni a szájára, amikor erről kérdezték. - Igen, megcsináltatom ott lent is. Ismét szűz akarok lenni, hogy még jobban Pete [Peter André, a férje] kedvében tudjak járni – büszkélkedett a 31 éves sztár, aki egyúttal az ajkait is feltöltette.

Kevin Costner, aki dúsan szereti

Hogy nem csak a nők hiúk, arra itt van példának az egykori Robin Hood, aki 54 éves kora ellenére mostanában dúsabb hajjal mutatkozik, mint néhány éve.

Csak két év, ám jó néhány hajszál a különbség - a későbbi kép javára!

Bár a színész kitér az ilyesfajta kérdezősködés elől, elég, ha csak megnézzük a 2006-ban, illetve 2008-ban készült fotóit. Míg korábban a homloka felett eléggé gyér volt a haja, addig a későbbi képen egyértelmű és feltűnő a hirtelen dúsulás.

- Véleményem szerint kétség sem fér hozzá, hogy Kevin Costneren hajbeültetést végeztek, ugyanis sokkal sűrűbb a haja az elülső hajvonalnál. Az egyetlen lehetőség, amitől ilyen látványos eredmény érhető el, az a hajtranszplantáció – véli Dr. Craig Ziering specialista, aki azt is elismeri, kollégája profi munkát végzett, hiszen, ha nem lennének fiatalabb kori fotók a sztárról, fel sem tűnne a különbség.

Hogy az egyébként méltósággal öregedő Costner miért látta szükségét a műtétnek, azt csak sejteni lehet. A középkorú színész ugyanis néhány éve megnősült, választottja pedig nem más, mint egy nála majdnem húsz évvel fiatalabb hölgy, aki ráadásul utódokkal is megajándékozta. Ifjú papaként pedig mégsem festhet úgy, mint egy kopaszodó papi.

Carnie Wilson, aki laposan szeretné

Mókás, hogy az amerikai női show-műsorvezetők többsége állandó súlyproblémákkal küzd. Klasszikus példának ott van Oprah, aki hol karcsúra fogy, hol bálnává hízik, de ugyanígy lehet említeni Carnie Wilsont is, aki szintén évente cserélgetheti a ruhatárát.

Műtét helyett másra is lehetett volna költeni a pénzt, nem sok értelme volt

Az eredetileg énekesnőként karriert csináló hírességen is hatott a show-átok, hiába futott csak rövid ideig a Carnie!, valamikor a kilencvenes években. A sztár sosem tagadta, alaposan meghízott az idők során, ám miután minden diétás programmal kudarcot vallott, 1999-ben leszívatta a felesleges zsírt a pocaktájékról, és biztos, ami biztos, gyomorgyűrűt is műttetett magába.

Mindezt pedig a legnagyobb nyilvánosság előtt: az operációt közvetítették az interneten, és az adatok szerint vagy ötvenezer ember követte figyelemmel. 17 hónappal a gyomorszűkítés után Wilson több mint hetven kilóval volt könnyebb.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Később azonban valószínűleg rettenetesen megbánta, hogy olyan büszkén avatott be mindenkit a műtét részleteibe. Gyermeke születése után ugyanis ismét ugyanott tartott, mint azelőtt, így persze állandósult céltáblája lett a média gúnyolódásának.
A legújabb hírek szerint azonban ismét terhes, ezért végre legálisan hizlalhatja fel magát olyan ducira, amilyenre csak akarja.

OLVASD EL EZT IS!

  • pamela anderson
  • plasztika

2009 legiszonytatóbb plasztikái

Ezt is szeretjük