Már nem titok! Leszbikus Kim Zolciak, a népszerű valóságshow sztárja
Kim Zolciak jó ideje egy női DJ-vel jár, a valóságshow harmadik évadában pedig mindenre fény derül majd.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy-egy műsor nézettségének növeléséért bizony bármit hajlandóak elkövetni a producerek. Habár az atlantai háziasszonyok szorgos hétköznapjait nyomon követő Real Housewives of Atlanta a legnézettebb valóságshow a népszerű franchise-on belül, a készítők csak azért sem bíznak semmit a véletlenre.

Kim Zolciak és DJ Tracy Young

A US Weekly értesülései szerint a reality egyik szereplőjét, Kim Zolciak country-énekesnőt és parókatervezőt a közelmúltban új barátnőjével kapták le egy miami nightclubban. Ez persze több mint gyanús, hiszen a kamu leszbikusságnál kevés hatásosabb reklám létezik az álomgyár világában.

Nagyon boldogok mindketten

A magazin szerint a 31 éves Zolciak már három hónapja randizik DJ Tracy Younggal, akivel együtt jelent meg Miami Beachen, a Black’s Annual Gala elnevezésű rendezvényen szombat este. A lemezlovas hölgy egy bennfentes szerint Zolciak kedvéért szakított előző kedvesével, és nagyon boldogok együtt.

- Mióta együtt vannak, Tracy sok felesleges kilótól megszabadult Kim kedvéért. Nagyon úgy tűnik, hogy igazán boldogok egymás oldalán - osztotta meg észrevételeit a nyilvánossággal a bennfentes.

Minden kiderül majd

Mindeközben a tévéműsor másik szereplője, Simon van Kempen elhintette a pletykát, miszerint Zolciak a harmadik évadban vallja majd be a világnak, hogy valójában a saját neméhez vonzódik. A premier napját egyelőre nem jelölte ki a Bravo csatorna, ám könnyen lehet, hogy az egész csak reklámfogás, melynek célja nem más, mint hogy minél többen üljenek majd a képernyők elé.

Nem mintha a nézettséggel bármilyen probléma volna, hiszen a 2008 őszén útjára indított műsor első évadát a 18 és 49 év közötti korosztályból kétmillión követték figyelemmel a tengerentúlon.

A második évad első epizódját már 2,7 millióan nézték meg, a mostani helyzetet figyelembe véve pedig a harmadik évad nyitánya könnyedén meghaladhatja majd a hárommilliós álomhatárt.
Ezt is szeretjük