Kim Cattrall: „Nem vagyok pasifaló, de 53 évesen is imádom a szexet!”
Kim Cattrall nemrég bevallotta, nem minden tulajdonságában egyezik az általa alakított Samantha karakterével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a rajongók hajlamosak azt hinni, hogy kedvenc színészeik egyek az általuk játszott karakterekkel, ez közel sincs így. A Maffiózók könyörtelen nagyfőnökét játszó James Gandolfini valójában egy vajszívű pasas, a mufurc House dokit alakító Hugh Laurie pedig csupán egy depresszióra hajlamos, kopaszodó angol komédiás.

Valami ilyesmit szeretne bizonyítani Kim Cattrall, a Szex és New York sztárja, akit állandóan a csélcsap Samanthához hasonlítanak. Ahhoz a Samanthához, aki összefekszik szinte bárkivel egy izgalmas éjszaka kedvéért, hogy aztán reggel, egy félmosollyal az arcán, továbbtipegjen méregdrága Manolo Blahnik cipellőiben.

Hosszú kapcsolatra vágyik

No persze tény, hogy az 53 éves színésznő háromszor volt házas, de ezenkívül is a hosszú távú kapcsolatok híve: nem is olyan régen szakított öt együtt töltött év után Alan Wyse kanadai séffel, aki húsz évvel volt fiatalabb nála.

- Az emberek időről időre felkérnek, hogy tartsak előadást szexuális témákban, az emberi kapcsolatokról, vagy éppen az üzletasszonyság mikéntjéről. De én nem ez vagyok! Egyikhez sem értek, hiszen Samantha csak egy karakter, semmi több.

Samantha nem Kim

- Amikor 2003-ban átvettem a Golden Globe-ot - folytatta -, azzal viccelődtem, hogy ezt azért kaptam, mert pasikkal hemperegtem - de ez csak vicc volt, még ha sokan el is hitték. Nem vagyok pasifaló, de persze azért szeretem a szexet – mesélte a sztár a Daily Mail újságírójának.

Mindenesetre most lesz lehetősége megmutatni a közönségnek egy addig kevésbé ismert oldalát - legalábbis a színházba járóknak bizonyosan. Jövő héttől ugyanis a londoni West Enden lép színpadra Noël Coward Private Lives című drámájában.

Ám akik a nagyvásznon szeretnék látni, azoknak is csak májusig kell várni: akkor kerül mozikba a Szex és New York mozifilm második része - ahol ismét a jól ismert Samanthaként csábítja a pasikat.

Ezt is szeretjük